reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MOJA JULA TO JEST PRZEZ ADAMA NIEŹLE WYTRENOWANA SZKOLI JA ILE WLEZIE LEJA SIĘ NA MAXA CIEKAWE KIEDY ANTEK DO NICH DOŁĄCZY A JA TO SOBIE CHYBA WTEDY WCZASY W WARIATKOWIE ZAŁATWIE:-D:-D:-D OJ POTRAFIA MI CZASAMI ZAJŚC ZA SKÓRE TYMI SWOIMI KRZYKAMI PRZEPYCHANKAMI ALE NAUCZYŁAM SIE JUZ WYŁĄCZAĆ I NIE SŁYSZĘ ICH POPROSTU:no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2: A P MÓWI ŻE NA SZCZĘSCIE CZASAMI ICH NIE SŁYSZĘ:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No moje dzieciaczki grzecznie spią a ja robie sobie herbatke i zagrzałam se rybke z obiadu no i jeszcze mam serek almette ze szczypiorkiem to chyba wystarczy na nocne pogaduchy a zaraz idzie film TESTOSTERON będe oglądać i jeść

A moje dzieciaki biegaja rozebrane i krzycza:tak:A to moja wina bo ja ich tak rozdziczylam bo ich gilgałam i goniłam:szok::-D
Jestem zmeczona i zdyszana.Chyba sobie strzele piwko wieczorem;-)

MOJA JULA TO JEST PRZEZ ADAMA NIEŹLE WYTRENOWANA SZKOLI JA ILE WLEZIE LEJA SIĘ NA MAXA CIEKAWE KIEDY ANTEK DO NICH DOŁĄCZY A JA TO SOBIE CHYBA WTEDY WCZASY W WARIATKOWIE ZAŁATWIE:-D:-D:-D OJ POTRAFIA MI CZASAMI ZAJŚC ZA SKÓRE TYMI SWOIMI KRZYKAMI PRZEPYCHANKAMI ALE NAUCZYŁAM SIE JUZ WYŁĄCZAĆ I NIE SŁYSZĘ ICH POPROSTU:no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2: A P MÓWI ŻE NA SZCZĘSCIE CZASAMI ICH NIE SŁYSZĘ:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No moji sie jeszcze nie leją bo są mali.Ja pamiętam że ze swojim rodzeństwem też sie biliśmy krzyczeliśmy a najbardziej z siostrą o 2 lata starszą normalnie:szok::szok::szok::szok::szok:

Dają czadu ,moje na ogół wyzywają się od kłamczuchów skarżypyt ,beks,albo że któreś tam jest ohydne....:rofl2:a adam to słysze po bandzie jedzie,Kl.opowiadała,że dziś w klasie zadyma u nich ,bo DAREK walnął Mateusza pięścią w twarz??Ibyli rodzice MAT.ale jak to u nas zwykle pewnie przyjdzie mama DAR.popłacze się i będzie po sprawie...

My tez sie niezle lalismy za dzieciakow:tak::tak::tak:A ze mam szostke rodzenstwa to moi rodzice mieli co robic:-D
Co wieczor sie z siorami biłam i krzyczałysmy:tak:Przychodził Ojciec dostawałysmy po dupach,wszystkie sie na siebie poobrazałysmy a za chwile znowu to samo i tak w kolko

reklama
A ja gdześ piwa nie lubie wczesniej jeszcze przed ciązą czyli jak mój M był mojim chłopakiem no to na disko lub w barze sie wypiło a teraz to wole w zaciszu domowym lampke wina wypić oczywiście jak mąż jest w domu bo samej pić to nie pasuje i głupio a we dwóch przyjemniej:-D:-D:-D

Do góry