reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla jak jest okazja to trzeba szaleć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka już u babci, ja już zaliczyłam zakupy i pocztę.
Odebrałam paczkę bo kupowałam jakiś czas temu spodnie i sweterek dla Oliwki-wylicytowałam za 8zł. Mam ostatnio farta na allegro.dziś np też udało mi się wygrać jeansy dla Oliwki za 6zł.:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dobra idę trochę posprzątać :tak:

reklama
No ja już posprzątałam dzieci obiadek zjadły i mam chwile wolnego.Kamilek sie bawi w łóżeczku a Martynka ma dzisiaj zły dzień i ciągle płacze.Teraz np płacze bo oglądała Czarodziejki i był tam dzidzius no płacze bo ona też chce miec dzidziusia a ia sie jej pytam że skąd jej wezme że ma przeciesz Kamilka a ona na to że urodze :szok::-D:-Ddzieci są pomysłowe a Martynka dostała tulipana na dzień kobiet:tak:ale okrzyczała wujka że poco jej przyniusł kwiatka jak ona nie lubi kwiatków i go opieprzyła:szok:

My po spacerku z ja czekam az Laura zasnie i wlacze pranie bo to jedyne co mi na dzis zostalo

Martynka widze ze woli cos innego niz kwiatek Zapewne z lizaka by sie ucieszyla:-D

Agnes Ty masz szczescie z tym allegro:rofl2:

Luna zdrowka duzo, kuruj sie:tak:

Dziewczyny, ja tu wpadam, a tu echo, nic empti:-)
Czuje się paskudnie, słabo i do niczego. Dziękuje za życzenia, na pewno pomogą:happy:.

Strasznie mi przykro, bo musiałam wystawić moje ukochane obrazy na allegro. Nie mojego autorstwa oczywiście, bo ja w tej kwestii beztalencie jestem:-(.

Mąż obiad robi, małej właśnie przycięliśmy grzywkę, bo już w oczka wchodziła.

witam sobotnie:-)
witam nową mamusie u nas:-)
ja od 5 na nogach bo o godzinie wstał dziś antoś:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
na obiad robię kotleciki wg. przepisu wiktori powiem wam potem jak smakowały:tak::tak::tak::tak:
a ja dzisiaj energi mam za trzech:-D:-D:-D:-D:-D:-D posprzatane prawie wszystko obiadek wykańczam potem moze spacerek ale pogoda u nas do bani siępi wieje ale temperatura na +:-D:-D:-D:-D:-D
dobra potem wpadne i tak nikogo nie ma:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry