Oj wyganiamy Cie wyganiamyoj dziewczyny wiecie co wyganiacie mnie i to tak brutalnie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj wyganiamy Cie wyganiamyoj dziewczyny wiecie co wyganiacie mnie i to tak brutalnie![]()
ok, na taka opcję sie zgadzamOj wyganiamy Cie wyganiamyAle dopiero jak wroci mezulek z pracy;-):-)
Moje dziewczyny własnie siedza w kapieli
Wiec chyba wykorzystam okazje i pojde sobie zrobic cos do jedzenia:-);-)
ale za to długo spią, dowikla sie wysypia :-)To jeszcze nie spiąpóźno chodzą spać
ale za to długo spią, dowikla sie wysypia :-)
Zalezy kiedy,ale przewaznie takale za to długo spią, dowikla sie wysypia :-)
U mnie nie ma wstawania przed 9;-):-)Moje bobaski chociaż by poszły późno spac to i tak wstają o 07:00
szczęściaraU mnie nie ma wstawania przed 9;-):-)
No wyjatkiem jest Dominik bo chodzi do przedszkola
No to macie dobrze też tak bym chciała ale nie da radyU mnie nie ma wstawania przed 9;-):-)
No wyjatkiem jest Dominik bo chodzi do przedszkola
Oby Im sie to nie poprzestawiało bo ja bede miala problem zeby wstawacszczęściara![]()