joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Dowikla, to jak wy funkcjonujecie. Przecież to na dłuższą metę jest strasznie męczące...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jest tak zle;-)Oni nie sa tacy ze jak nie spia to musze sie nimi caly czas zajmowac;-)Ja moge robic przy nich wszystkoDowikla, to jak wy funkcjonujecie. Przecież to na dłuższą metę jest strasznie męczące...![]()
No czekamy na wiadomośc.myszunia kiedy bedziesz siusiać na teścik????? bo my chcemy znać wynik![]()
A ja wolę, żeby moje szły wcześniej spać, bo mam czas tylko dla siebieJa wole zeby mi wieczorem dluzej posiedzieli a rano troche pospaliBo jakbym miala pobudki o 6 czy 7 rano to bym chyba strzelila sobie w leb
![]()
Anka, mnie sie strasznie podobaja sukienki nr 1, 3 i 5. Jest w czym wybierać... Może rzeczywiście mogłaby wyrosnąć...
A nie przewidzisz w jakim tempie będzie rosła...