reklama
Patrzcie jaki smieszny wózek znalazłam 

nigdy bym takiego nie kupiła 
Rewelacyjny lekki wózek QUICK SMART,mały zwrotny (576804532) - Aukcje internetowe Allegro

Rewelacyjny lekki wózek QUICK SMART,mały zwrotny (576804532) - Aukcje internetowe Allegro
wiktoria12
Mama i żona :)
Agnes a widziałas te FRANCUSKIE WÓZKI SPACEROWE na allegro
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
A ja idę zrobić sobie kanapkę i też zaraz wracam..., mam nadzieję...

kolacyjka o tak póxnej porze??? to nie dla mnie . smacznego Wam zyczę dowiklaA moj M smazy własnie ziemniaczki na kolacyjkeA jestem juz strasznie głodna;-)
Agnes a widziałas te FRANCUSKIE WÓZKI SPACEROWE na allegro
chyba nie, nie kojarzę
dziekujekolacyjka o tak póxnej porze??? to nie dla mnie . smacznego Wam zyczę dowikla

wiktoria12
Mama i żona :)
nie podoba mi się w ogóle
reklama
wiewióreczka83
Fanka BB :)
No mój synek nie przespał jeszcze ani jednej nocy czasem obudzisie raz albo dwa ale są takie noce że np. zasypia o 20:00 a obudzi sie 23:00 i niespi z godzine a później zasypia.
A mówisz że w dzień karmisz częsciej może synkowi chce sie też pić ale przeważnie dzieci w tym wieku co twój synek często chcą jesc poprostu mają mały żołądek i nie najedzą sie dużo no i zaraz są głodne ale z czasem jak będzie starszy to będzie krucej jadł i nie tak często.Mój synek teraz w ciągu dnia je cyca gdzieś 4-5 razy ale do tego je deserki zupy i pije soczki.Zobaczysz z czasem będzie lepiej a nie masz problemu z brodawkami!!!!!!!!!!!
Jak narazie problemów(odpukać) nie ma, chociaz czasami są troche obolałe. Właśnie nie wiem od czego to zależy ale w nocy zawsze śpi dłużej, może dlatego, że ten pokarm nocą jet bardziej tłusty

Podziel się: