reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moje dzieco po 21 posneły.Weronika ostatanio sama zasypia w łozeczku bo byl czas ze musialam ja na kolanach bujac:rofl2:
ja dzis sie napracowałam:-D
pomylam okna,zrobilam 5 pran-jeszcze 2 na jutro:rofl2:
4godziny pisałam prace i kolejny rozdzial napisany,teraz mi zostałay tylko 2 małe porownania:-):-D
potem jak P wrócil to przytarła gips u Pauliny w pokoju wec było kupe kurzu,bo musielismy jedna rzecz przerobic.no i pomylama wszytskie podlogi porzadnie,za lzokami pod dywanami,dywany wytrezpane,mam prawie 70m2 podłog:szok::rofl2:
i wieczorem jeszcze caly zlew zmywania mialam.na jutro jeszcze lzaienka i drobne sprztanie,ale jutro juz musze po Pauline isc.
Weronika dzis spala 2,5godziny na dworzu a ja w tym czasie pisałam prace,ale musialam wylaczyc BB bo inaczej nie dałoby rady:rofl2:
no to było tego trochę sprzątania :tak:

Anabuba powiem Ci szczerze że ja sobie nie wyobrażam zycia bez wanny.Zawsze mogę sobie poleżeć, a prysznic to nie dla mnie

kurcze no nie mam narzie innego wyjscia:no:
ale jak kiedys na gorzez wyszykuje lazienka to na pewno bedzie wanna bo wiecej miejsca.widzials chyba zdjecia mojej lazienki jaka bycza:-)

reklama
Do góry