Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba wreszcie doszłaś do końca![]()
zeszło mi sie a nie było mni tu raptem kilka godzin

jestem padnieta ale no jak tu nie zjrzec?????????

greti sie chyba juz teraz nie nudzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anabuba wreszcie doszłaś do końca![]()
no to było tego trochę sprzątaniamoje dzieco po 21 posneły.Weronika ostatanio sama zasypia w łozeczku bo byl czas ze musialam ja na kolanach bujac
ja dzis sie napracowałam
pomylam okna,zrobilam 5 pran-jeszcze 2 na jutro
4godziny pisałam prace i kolejny rozdzial napisany,teraz mi zostałay tylko 2 małe porownania:-)
potem jak P wrócil to przytarła gips u Pauliny w pokoju wec było kupe kurzu,bo musielismy jedna rzecz przerobic.no i pomylama wszytskie podlogi porzadnie,za lzokami pod dywanami,dywany wytrezpane,mam prawie 70m2 podłog
i wieczorem jeszcze caly zlew zmywania mialam.na jutro jeszcze lzaienka i drobne sprztanie,ale jutro juz musze po Pauline isc.
Weronika dzis spala 2,5godziny na dworzu a ja w tym czasie pisałam prace,ale musialam wylaczyc BB bo inaczej nie dałoby rady![]()
greti sie chyba juz teraz nie nudzi![]()
ANABUBA
To teraz zasługujesz na mega relaks albo porzadny masaz;-):-)
No bo sie kobieto napracowałas![]()
Anabuba powiem Ci szczerze że ja sobie nie wyobrażam zycia bez wanny.Zawsze mogę sobie poleżeć, a prysznic to nie dla mniezebym jeszcze miała wanne to bym sie wymoczyła,ale na pewno wezme długi i goracy prysznic jak tylko odejde od kompa
masazysta spi![]()
u nas to zawsze ruch,chyba nigdzie nie ma tylu postów dziennie co u nasbo my to straszne gaduły się zrobiłysmy
![]()
Anabuba powiem Ci szczerze że ja sobie nie wyobrażam zycia bez wanny.Zawsze mogę sobie poleżeć, a prysznic to nie dla mnie
No to pewnie nas podczytuja i to niezle a potem strzeza kly do monitorowale w koło jest wesoło oooo
wąlsnie przeczytałam ze teraz na forum jest ponad 500gosci a tylko 250 uzytkownikow