reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Spóźnione ale szczere.
A moje dzieci wstały o 06:00 już trzeci dzień tak wstają:wściekła/y::-DOczywiscie Martynka poszła do babci na bajki a my z Kamilkiem jeszcze pospali do 08:00.Poszłam po Martynke do babci a ona sobie z babcią leżała w łóżku i bogądała bajki:-D:-DA jak wyszła na góre to mówi do Kamilka jak ja sie o ciebie martwiłam:-D:-D:-D:-DA u nas pada śnieg :crazy:a ja myślałam że już wiosna będzie :confused:No dobra ide robic sniadanko i troche ogarnoć pranie nastawić i po prasować wpadne później jak będzie nas więcej pa

Dziękuje za życzonka:-)

Witam :-)

U mnie za oknem paskudnie:dry:
Mała wstała o 7.00, ale nocka za to ok :tak: Od rana wyciągnęła papier kolorowy nożyczki klej i mnie molestuje, żeby wyklejać. A ja bym poszła jeszcze spać :baffled:

Dzisiaj jadę po południu do diabetologa... Ciekawa jestem co powie :confused:
No jeszcze do teściowej z kwiatkiem bo ma 51 urodziny :rofl2:

Któraś pokazywała kaloszki, fajne, a jaka cena przyzwoita :tak: Ja w zeszłym roku w sklepie zapłaciłam 45zł :dry: A Helena już wyrosła, a miała je na sobie może 3 razy:sorry2: dobrze, że następne dostałam od koleżanki po jej córce :rofl2:

to dzisiaj dziewczyny większość z nas prasuje:tak::tak: ja też tylko ja to uwielbiam:-):-):-):-):-):-):-)
u mnie antek wstał dzisiaj o 6 i już musiał jeść bo myślałam że z głodu zje kołderkę:rofl2::rofl2: ale o 7.20 zasnął znów i śpi do teraz:szok: juia wstała o 8.30 już się ubrała i je śniadanko i muszę ją przed wami pochwalić bo moja prawie 5 letnia córeczka sama po sobie zmywa i robi to z chęcią i naprawdę starannie:tak::tak:
-j-mój antos grzeczny jest z małymi wyjątkami kiedy to chce być cały dzień na rączkach:no: ale ładnie śpi w nocy bo jak zje tak koło 20.20-30 kładę go do łóżeczka i śpi bez przerwy do 6 -7 rano potem butelka i czasami śpi nadal ale to już jak kiedy:baffled: zaczyna jeść słoiczki i idzie mu to całkiem całkiem zliczył już młodą marchewkę jabuszko i to było dla niego jami bo to mały smakosz jest i głodomorek:tak: od piątku jeździ w spacerówce takiej zupełnie na płasko rozłożonej on zadowolony na maxa a ja sie jakoś przyzwyczaić nie mogę:rofl2::rofl2: dobra wgońcie mnie dalej sprzątać:happy::happy::happy:

no hej
u nas za oknem to sloneczko chyba sie pojawia, ale wczesniej padal sniezek przez chwile :baffled:
moze dzis wyjdziemy na chwile na dwor
wypuscilam kiwi z akwarium i teraz bede miala problem zeby ja zlapac :dry::sorry2:

Malinka dam znać, ale wizyta dopiero o 18 a mnie stresy zjadają :baffled:

Moja Helena tez była głodomorek i smakosz :tak: Samo mleko jej nie pasiło:rofl2: Zajadała się gotowanymi ziemniakami i tartym jabłuszkiem, też jakoś jak skończyła 3 miesiące :rofl2: A ziemniaki pasowały jej do tego stopnia, że się zawsze budziła jak stawiałam na stole, pojadła i szła spać dalej :-D:rofl2:

dziewczyny a może takie majteczki dla tych co oduczają maluszki od pieluszek????
H**MAJTECZKI, MAJTKI BAWEŁNIANE Z CERATKĄ**HIT** (numer 570541739)

reklama
A u mnie pada

Mama Helenki daj znac po powrocie co powiedzial Diabetolog
Malinka1 calkiem calkiem te majtki ale nie na gola dupke:baffled:
Myszunia a czego sie najdalas??Nocnik najlepszy jest zwykly bez wymyslnych rzeczy:tak:a te z melodyjka to jakas porazka:baffled:
O i Patrysia zagladanela:-D:-D

Kalosze extra

Do góry