reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Własnie byłam zajrzec do dziewczyn i Klaudia juz nie spi:szok:
Chyba musze sie nastawic na to ze wiosna i latem beda mi wczesniej wstawały:baffled::rofl2:

reklama
joe alex to Ty poranny ptaszek jesteś :szok::szok::szok::szok::szok: strasznie wczesna godzina

My dziś pobódkę mieliśmy o 6.30 - zaczyna to być standardem :tak:

Oliwka ma chopla na punkcie książek, co dzień rano jak wstanie to pierwsze co to biegnie do półki z książkami i czyta- po swojemu :-D:-D:-D:-D:-D potrafi tak siedzieć 30min i czytać po chińsku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka juz po kaszce i oglada bajkę, sama sobie włączyłą skubana :-)
Teraz MY jemy sniadanko z M a później puszczam pranie.

U mnie czytanie jest wpisane w geny i mam nadzieję że Majka tez będzie to lubiła. Mój dom rodzinny ugina się od książek, a ja z racji studiów też czytuję dużo.
Obecnie przerabiam dosyć cieżką książkę Wacława Beretna "Próchno".

Kurcze Majka ma taki ceiknący katar że już nie wiem co z nią robić. Daje jej sól morską do nosa, kładę na brzuchu, nawilżacz włączony , nawet maść majerankową kupiłam - nic nie pomaga. Macie jakieś sposoby na cieknący nosek?

Nic innego jak tylko odciagac.masz fride?

Agnes pranie hmmm ja jeszcze chyba nie mam tyle zeby wlozyc.Mam dziena metode prania bo wkladam, biale, czarne, rozowe, niebieski i innne.Fajny podzial co :))

U mnie czytanie jest wpisane w geny i mam nadzieję że Majka tez będzie to lubiła. Mój dom rodzinny ugina się od książek, a ja z racji studiów też czytuję dużo.
Obecnie przerabiam dosyć cieżką książkę Wacława Beretna "Próchno".

Kurcze Majka ma taki ceiknący katar że już nie wiem co z nią robić. Daje jej sól morską do nosa, kładę na brzuchu, nawilżacz włączony , nawet maść majerankową kupiłam - nic nie pomaga. Macie jakieś sposoby na cieknący nosek?
*malinka* tak jak napisała dowikla-jak mala nie ma goraczki to idz z nia na dwor.takie powietrze dobrze robi na katar,szybciej sie sluzowka obkurcza i nosek sie oczysza.smaruj jej kilka razy dziennie ta majerankowa.a ile dnima katarek?
moja Weronika ostatnio miala katar w grudniu-jednego dnia jej cieklo ciurkiem ale i tak codziennie byla po 2 godz na dworzu i po 3dniach nie bylo sladu po katarze:-)

Po wczorajszych Rozmowach w Toku mnie juz nic nie zdziwi kobieta 28 letnia babcia:szok:

Jeszcze pare miesiecy i się na babcie bym nadawała :szok: Dobrze, że moja córa ma 2 lata :-D

*malinka* to wszystkie malinki są tak obdarzone chojnie przez naturę bo ja malinka a rozmiae też mam w zależności od firmy bo albo DD albo E:-D:-D:-D:-D:-D
madziulanatasza oj nie zazdroszcze bólu nawet mnie nie strasz bo ja też muszę do dentysty:szok::szok::szok:

Ja mam teraz duże C, jak na mnie to olbrzymy :-D:rofl2:

Humor taki sobie ale caly czas nie odzywam sie z męzem :-:)crazy: A wojtek troche spokojniejszy sapie jeszcze pod nosem jak nie umie zadania zrobic ale ja staram sie pomagac tylko w ostatecznosci zdaza mu sie czasmi od razu wypelnic polecenie a czasmi jeszcze powtarzam moze cos jeszcze z niego bedzie starma mu sie dawac wiecej luzu

Będzie będzie, ja jestem zdania, że każde dziecko da sie wyprowadzić :tak:

A co do czytania, to mała lubi książeczki. Wierszyki jak jej mówię na dobranoc :tak: Ostatnio na tapecie jest lokomotywa, upomina sie rano i wieczorem :-D:rofl2:

Ostatnio z wielkim zapałem czytała słownik :-D A robiła przy tym tak poważna minę, boki zrywać :-D

Dowikla zobacz co znalazłam:

WÓZEK DLA BLIŹNIAKÓW - S U P E R (576925207) - Aukcje internetowe Allegro

Poproś gościa o zdjęcia, wygląda dużo lepiej :tak: wystarczy uprać :tak:
My z M zdecydowaliśmy, że kupimy taki jeden za drugim :tak:

witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego kuby i rocznego mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam z mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

witam na forum, zaglosowalam:)

witam porannie laski:-):-)
u nas nocka spokojna po 1 poszlismy spać a rano tak jak ty anabuba zapalismy mój P ma w tym tygodniu na 7 do pracy telefon zadzwonił a on no ok za chwilę jeszcze raz zadzwoni......no i antoś obudził nas o 6.35:szok:na szczęście do pracy bliziutko to zdążył ale bez śniadania:baffled:
dzisiaj miałam w planach ruszyć z antochem na zakupy do naszego komisu chciałam mu na wiosnę bezrękawnik kupić i czapeczki jakieś miało być słonecznie ale słońca nie widać:no::no::no::no::no: a na 14.30 z adamem do lekarza musi zaliczyć bilans 3-klasisty:confused: a mi się nie chce................
julka u babci zadowolona juz do mnie rano dzwoniła że jedzie z babcią gdzieś do miasteczka że jadła śniadanko że tęskni.............
MAMA HELENKI świetne wieści w ramach pocieszenia za długą dietę dzisiaj czekoladki:rofl2:

reklama
Do góry