reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no agnes nie chcemy osądzć ale poczytaj sobie posty tej olki i sama się przekonaj że coś tu nie gra:no::no:
300 zł no nie mało a ja to się do dentysty zbieram bieram i wybrać się nie mogę zawsze sobie jakiś powód znajdę co by nie iśc :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak nic mam stracha i pójdę pewnie dopiero jak zacznie boleć tfu tfu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no::no: musze wziąśc przykład z ciebie i madziulinataszy i się wkońcu wybrać:tak::tak::tak:
przeszła ci złosc na męża czy nie bardzo:baffled:??:baffled:
fajne uczucia jak taka maleńk istotka rzuca ci się na szyję tuli tęskni ech sama słodycz........
a moja Jula jak do niej dzisiaj zadzwoniłam powiedziala że nie ma czasu ze mną rozmawiać bo będzie myła za godzinę zęby:szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: no ta to dopiero umiera z tesknoty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
YCD ma sie rozumieć oglądam muszę się napatrzeć na egurolę co by lepsze sny mieć:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Egurola - no przystojniaczek ma sie rozumieć :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Złość nie przeszła :no: wzmocni się jak M wróci z pracy :-D:-D:-D:-D:-D
W przyszłym miesiącu też czeka mnie dentysta,muszę wszystko sobie poleczyć, teraz to tylko po 100zł będę płacić to już lepiej bo to juz zwykłe leczenie a dzis to kanałówke mi kończyła.

Ale gdzie mam sobie te posty tej Olki poczytać.jak rzescie na nia trafili???? Wy jestescie jak jacys szpiedzy :-D:-D:-D:-D wszystko wytropicie :-D tak trzzymać :-)

Egurola - no przystojniaczek ma sie rozumieć :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Złość nie przeszła :no: wzmocni się jak M wróci z pracy :-D:-D:-D:-D:-D
W przyszłym miesiącu też czeka mnie dentysta,muszę wszystko sobie poleczyć, teraz to tylko po 100zł będę płacić to już lepiej bo to juz zwykłe leczenie a dzis to kanałówke mi kończyła.

Ale gdzie mam sobie te posty tej Olki poczytać.jak rzescie na nia trafili???? Wy jestescie jak jacys szpiedzy :-D:-D:-D:-D wszystko wytropicie :-D tak trzzymać :-)

kliknij sobie w jej login i tam masz znajdź więcej postów napisanych przez.... i kliknij to poczytasz:tak::tak::tak:
ja też mykam na egurolę jak nie zasnę to jeszcze wpadnę:tak::tak::tak::tak: albo mój P przejmie kompa bo patrzy na niego łakomym okiem:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry