reklama
no agnes nie chcemy osądzć ale poczytaj sobie posty tej olki i sama się przekonaj że coś tu nie gra
300 zł no nie mało a ja to się do dentysty zbieram bieram i wybrać się nie mogę zawsze sobie jakiś powód znajdę co by nie iścjak nic mam stracha i pójdę pewnie dopiero jak zacznie boleć tfu tfu
musze wziąśc przykład z ciebie i madziulinataszy i się wkońcu wybrać
przeszła ci złosc na męża czy nie bardzo??
fajne uczucia jak taka maleńk istotka rzuca ci się na szyję tuli tęskni ech sama słodycz........
a moja Jula jak do niej dzisiaj zadzwoniłam powiedziala że nie ma czasu ze mną rozmawiać bo będzie myła za godzinę zębyno ta to dopiero umiera z tesknoty
YCD ma sie rozumieć oglądam muszę się napatrzeć na egurolę co by lepsze sny mieć![]()
Egurola - no przystojniaczek ma sie rozumieć

Złość nie przeszła

W przyszłym miesiącu też czeka mnie dentysta,muszę wszystko sobie poleczyć, teraz to tylko po 100zł będę płacić to już lepiej bo to juz zwykłe leczenie a dzis to kanałówke mi kończyła.
Ale gdzie mam sobie te posty tej Olki poczytać.jak rzescie na nia trafili???? Wy jestescie jak jacys szpiedzy

Egurola - no przystojniaczek ma sie rozumieć
Złość nie przeszławzmocni się jak M wróci z pracy
W przyszłym miesiącu też czeka mnie dentysta,muszę wszystko sobie poleczyć, teraz to tylko po 100zł będę płacić to już lepiej bo to juz zwykłe leczenie a dzis to kanałówke mi kończyła.
Ale gdzie mam sobie te posty tej Olki poczytać.jak rzescie na nia trafili???? Wy jestescie jak jacys szpiedzywszystko wytropicie
tak trzzymać :-)
kliknij sobie w jej login i tam masz znajdź więcej postów napisanych przez.... i kliknij to poczytasz

ja też mykam na egurolę jak nie zasnę to jeszcze wpadnę

reklama
Podziel się: