reklama
witam
melduje sie z rana :-)
na temat tej Olki sie nie wypowiadam juz bo nie ma sensu laska jest zagubiona sama w sobie
agnes - u nas tez pada snieg

**malinka** - moj brat jest astmatykiem i w zaleznosci od zaawansowania astmy czasem moze byc ciezko a powiedz mi czy moze sie okazac ze Majeczka obejdzie sie bez astmy ??
a mi tu juz wyskakuja nowe watki
mysza - a nic sie nie stalo - jakos tak nagle energia sie wyczerpala ;-)
agunia - no to trzymamy kciuki za Was
zreszta Misia okaze sie dzielna :-)
malinka1 a z Ciebie ranny ptaszek pierwsza dzien zaczelas ja dzis odziwo spalam do 8:30

wiktoria - wlasnie najbardziej widac po dzieciach jak ten czas leci
luna - no to dziwne bo przeciez w twojej wypowiedzi nic takiego nie bylo
mama helenki - napisz jak bedziesz po wynikach
joe alex - jak skonczylam pracowac na stazu to bylam w 3 miesiacu i niecale 2 tyg, moj dyrektor powinien mmi rowniez przedluzyc staz ale tego nie zrobil a prawdopodobnie bardzo dobrze o tym wiedzial - ja dowiedzialam sie dopiero po fakcie wtedy kiedy przestalam juz pracowac... i tez zostalam z niczym
a urzad pracy oczywiscie nie mial chyba zamiaru mi o niczym takim mowic... 
no to skoczylam

melduje sie z rana :-)
na temat tej Olki sie nie wypowiadam juz bo nie ma sensu laska jest zagubiona sama w sobie

agnes - u nas tez pada snieg

**malinka** - moj brat jest astmatykiem i w zaleznosci od zaawansowania astmy czasem moze byc ciezko a powiedz mi czy moze sie okazac ze Majeczka obejdzie sie bez astmy ??
a mi tu juz wyskakuja nowe watki

mysza - a nic sie nie stalo - jakos tak nagle energia sie wyczerpala ;-)
agunia - no to trzymamy kciuki za Was

malinka1 a z Ciebie ranny ptaszek pierwsza dzien zaczelas ja dzis odziwo spalam do 8:30

wiktoria - wlasnie najbardziej widac po dzieciach jak ten czas leci

luna - no to dziwne bo przeciez w twojej wypowiedzi nic takiego nie bylo

mama helenki - napisz jak bedziesz po wynikach
joe alex - jak skonczylam pracowac na stazu to bylam w 3 miesiacu i niecale 2 tyg, moj dyrektor powinien mmi rowniez przedluzyc staz ale tego nie zrobil a prawdopodobnie bardzo dobrze o tym wiedzial - ja dowiedzialam sie dopiero po fakcie wtedy kiedy przestalam juz pracowac... i tez zostalam z niczym

no to skoczylam

**malinka**
Zaangażowana w BB
Mama Helenki
i Aniki :D
Spadam do wyrka, jakos siły mi opadły 
A obiad w lesie

A obiad w lesie

Joanna73
uzależniona od BB
witam u mnie zima wróciła sypie snieg zimno i paskudnie :-( Gabi usnęla bo wczesnie dzis wstała Ja poprałam swetry kurtkę mężowi i zamierzam zjesc w koncu sniadanie no imuszę jakis obiad wymyślić Jak mi sie niechce nic strasznie mam wrazenie ze jestem jak Syzyf nieszczęsnik co pcha ten swój kamien pod górę a on cały czas spada
to ijak tak co posprzatam to Gabi cos wywlecze nakruszy porozwala i tak w kółko 
Miłego dnia

kawka wypita
zabieram sie troche za sprzatanie
pranie musze jeszcze zrobic, obiad (a nie wiem co), i poodkurzac bo pelno okruszkow

Joanna - czasem mam to samo wrazenie jesli chodzi o mnie ... a jak zas juz dostane powera to lece lece i skonczyc nie moge
zabieram sie troche za sprzatanie
pranie musze jeszcze zrobic, obiad (a nie wiem co), i poodkurzac bo pelno okruszkow

Joanna - czasem mam to samo wrazenie jesli chodzi o mnie ... a jak zas juz dostane powera to lece lece i skonczyc nie moge

**malinka**
Zaangażowana w BB
ja na obiad mam jeszcze gulasz z wczoraj, tylko nową surówkę muszę wymyślić, a jutro barszcz biały ugotuję
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Joanna nie przejmuj sie ja tez jak ten Syzf.Wysprzatam a za 30minut nie widac ze bylo sprzatne
Ja wstawilam zupke dzis serwuje smieciuszke heheh czyli wrzucilam co mialam
Patrysia ja tez dzis piore
Fajnie ze chodzicie na basen
*malinka* dobrze ze z astma da sie zyc
ale szkoda jak sie czlowiek dowiaduje ze to u niego w rodzinie
U nas na szczescie nie ma ale mam kolege z astma nawet pali wiec mu to chyba za bardzo nie dokucza
Malinka1 dalabys troche slonca bo jak narazie u mnie non stop pada
Ja w szlafroku trzeba sie ubrac i pojsc do pralni

Ja wstawilam zupke dzis serwuje smieciuszke heheh czyli wrzucilam co mialam

Patrysia ja tez dzis piore

*malinka* dobrze ze z astma da sie zyc

Malinka1 dalabys troche slonca bo jak narazie u mnie non stop pada
Ja w szlafroku trzeba sie ubrac i pojsc do pralni

Podziel się: