reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Jestem i ja bobaski już spią ja sie też już wykąpałam i teraz sobie moge już siedziec na BB.
Malinka1 super spędzony dzionek.
Agnes czapeczka super.
A ja jakoś taka nie spokojna jestem gadałam z mamą i opowiadała mi o jej snie i jakoś dziwnie sie traz czuje.:-
szok:
Malinka1 super spędzony dzionek.
Agnes czapeczka super.
A ja jakoś taka nie spokojna jestem gadałam z mamą i opowiadała mi o jej snie i jakoś dziwnie sie traz czuje.:-
agunia-ln
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, wpadłam na trochę zobaczyć co i jak
Agnes fajniutka czapeczka
malinka fajny mieliście dzień dzisiaj, zakupy i słodkości;-);-)
co do antykoncepcji my też na gumkach, brałam kiedyś tabletki ale trochę przytyłam po nich i dałam sobie spokój, zwłaszcza, że moje libido spadło do zera
Wiktoria jak Ty to robisz, że Twoje robaczki śpią o takiej porze? Moja Mika pokręci się jeszcze pewnie do 21 co najmniej

Agnes fajniutka czapeczka
malinka fajny mieliście dzień dzisiaj, zakupy i słodkości;-);-)
co do antykoncepcji my też na gumkach, brałam kiedyś tabletki ale trochę przytyłam po nich i dałam sobie spokój, zwłaszcza, że moje libido spadło do zera

Wiktoria jak Ty to robisz, że Twoje robaczki śpią o takiej porze? Moja Mika pokręci się jeszcze pewnie do 21 co najmniej
wiktoria12

wiktoria12
Aleksia dzisiaj wysłała mi zaproszenie na NK
Agunia dzieci prawie zawsze o tej porze spią Martynka nie spi w dzień no to już o 18:00 już jej sie chce spać a Kamilek też tak koło 18:00 mi zasypiał ale troche go przetrzymuje ze spaniem do 19:00 no ale rano pobutka czasem o 6:00 lub 7:00
.No a Kamilek teraz spi we wózku bo inaczej też by sie budził a jak sie poruszy to go pokołysam i spi dalej
Agunia dzieci prawie zawsze o tej porze spią Martynka nie spi w dzień no to już o 18:00 już jej sie chce spać a Kamilek też tak koło 18:00 mi zasypiał ale troche go przetrzymuje ze spaniem do 19:00 no ale rano pobutka czasem o 6:00 lub 7:00

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez nie wiemdziewczyny co się dzieje z Aleksią bo ja nie jestem w temacie, nawet na nk usuneła konto, dlaczego? coś się stało?

Podziel się: