reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez nie cierpie szpitali:no:
ANABUBA
Wspolczuje Tobie.Mam nadzieje ze to juz koniec szpitali dla Was:tak:No chyba ze jakis kolejny porod;-):-)

Celikia to jest nietolerancja glutenu i z tego co wiem to jest to nieuleczalne

celiakia to paskudna choroba.gdzies czytlalam ze najwieksza dieta jest do 18roku zycia i potem w ewntualnje ciazy.ale nie chce wprowadzac w blad.jak to jest ze coraz wiecej dzieci jest chorych:baffled:

reklama
Ja raz bylam pod narkoza jak mialam zabieg ale nie wiem ile to trwalo okolo 20-30 minut- czyszczenie.Al;e po 2h wrocilam juz do domku i bylo fajnie
Ja tez miallam narkoze dwa razy.Raz jak mnie łyzeczkowali po porodzie Dominika a drugi raz jak dostalam krwotoku w ten sam dzien i nie mogli mnie wybudzic

Moje obudzily sie bez problemu
Wiktaoria od razu szalala no ale oczywiscie sie przewracala co chwile
A Klaudia to caly czas ryczala i sie czolgala bo nie mogla wstac.No ale jak mi usnela na rekach to spala 2 godz i nic jej nie ruszalao

no tak po narkozie sie dobrze spi :)
Ja mojemu kazalam gadac do mnie i mowilam mu zeby mi nie pozwolil zasnac- byl ze mna.
Jak mi sie chcialo spac to dziecku zapewne bardziej:tak:

no tak po narkozie sie dobrze spi :)
Ja mojemu kazalam gadac do mnie i mowilam mu zeby mi nie pozwolil zasnac- byl ze mna.
Jak mi sie chcialo spac to dziecku zapewne bardziej:tak:

ja to spalam ile sie dalo.tzn po pierwszej kazali mi przez jakis czas nie spac.pielegniarka przychodzila i mowila-pani aniu nie spij! a ja jej na to-jak mam nie psac jak mi sie chce spac:rofl2:
nigdy mnie nie pytali jak sie nazywam itd.bo ja od razu jak sie przebudzalam to pytalam jak poszlo czy sie oeracja udala.raz jak moj gin do mnie przyszedl zaraz po operacji jak mnie wybudzali-to na pytanie jak sie czuje-odpowiedzialam-a ja doktora widze podwojnie:-D:rofl2:
no i mowili ze i tak nie bede pamietac co mi mowili a ja i tak pmaietam:-)

reklama
Do góry