reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem jestem na allegro siedziałam:eek::-D:-D:-D
dowikla my miesięcznie płacimy 1250 zł + opłaty licznikowe tj woda i prąd bo gazu nie mamy kuchenka jest na prąd niestety i to starego typu więc trochę tego pradu zżera:eek::eek::eek::eek: niby mieliśmy kupic sobie gazową kuchenke ale wiecznie nam tych drobnych brakuje:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ja tez jestem ale robilam sobie chleba:tak:
MALINKA
To chyba duzo placicie:szok:Moja siora placila wtedy 700zł plus oplaty;-)Teraz tez ma ok 50 metrow i placi 750
Upatrzyłas cos na allegro:confused:

ania ale was na tych 48 metrach jest 3 a nas 5:-D:-D:-D pewnie że dobre i to ale chcielibyśmy choc troszkę większe :tak::tak::tak::tak: choćby o ten jeden pokój zawsze to chłopaki mieli by swój julia swój a my swój a już moim największym marzeniem jest domek........... jak bylismy w niedziele na spacerku i widzieliśmy niektóre domki to marzenie cudeńka takie niektóre nietypowe:tak: a ile stoi takich zaniedbanych opuszczonych aż by się chciało je brać i samemu powolutku odremontować i mieszkać na swoim ale z tego co pytaliśmy to wszystkie mają niestety swoich włścicieli a jak kiedyś do kilku dzwoniliśmy to chca krocie bo działki tu są strasznie drogie niestety:no:

ja to patrzę na to alegro i sama nie wiem czego chcę:-D:-D:-D:-D:-D:-D tzn gdybym miała więcej gotówki to bym wiedziała co chcę:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: takie są ceny mieszkań w szczecinie niestety jedna okazja już nam przeszła koło nosa bo 3 pokoje za 900 + ołaty ale to rzadko się takowe perełki trafiają:no::no: a jak juz dzwonisz z ogłoszenia to samo hasło rodzina z 3 dzieci w tym jedno malutkie działa na tych wynajmujących jak płachta na byka jak byśmy chcieli zaraz to mieszkanie zdewastować albo zamieszkać z zamiarem na stałe bez płacenia:szok::szok: dziwi są ldzie a my też szukamy jak już to czegoś w tych okolicach bo nie chcę adamowi znów szkoły zmieniac wiem jaki to stres a po drugie P ma tu do pracy 500 m no i jula do zerówki już tutaj zapisana a poza tym to spokojna okolica i jest gdzie spacerować 3 place zabaw dookoła a przy dzieciakach to plus no i szkoła to nie masówka tylko kameralna coś koło 100 uczniów bo szkoła tojuz jest wiejska:rofl2:

reklama
Do góry