reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
NET MI PADL JAK DODAWAŁAM POSTA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Musiałam zresetowac kompa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze raz

W liczbie poj tez juz wpisałąm i mi wyszlo "wloke moja kotwice":szok::szok::szok:o co kaman???
Moze jeszcze jakas podpowiedz
Tez miałam z tym problem wczoraj, ominęłam, ale wieczorem wróciłam, bo skojarzyłam:tak:
Te flagi to jest jakiś alfabet.... na s:-p

ja stanelam na 4 poziomie zagadka 1 :sorry:
Rozszyfrowałaś co znaczą te cyferki? Jakie masz podpowiedzi?

medeuska rozszyfruj co tam miga ,to alfabetem morsa,a ty mi udziel podpowiedzi do tej religijnej:eek:

Religijna póki co ominęłam, wróce do niej kiedy indziej, teraz robie raczej łatwe, szybkie, zeby sie nie wciągac, bo do gina nie dotre:-D:-D

Z jednej strony się cieszę, że nie jestem sama z moim problemem. Mój mąż mi tego nie mówi wprost ale mi sugeruje,że mam dobrze i nie mam powodu do zmęczenia.Najbardziej brakuje mi odpoczynku i odskoczni od codzienności. Moja córeczka ma prawie dwa latka i jest bardzo absorbująca. Marzę o chwili dla siebie.
Witam nową mamusie:-)
AS DZIEWCZYNY PROSZĘ NIE KRYTYKUJMY SIĘ WZAJEMNI NIE PISZMY O CZYMŚ CO KTOŚ LUBI BZDURY BO TO NIE FERR:no::no::no::no:
WSZYSTKIE JESTEŚMY RÓŻNE I TO JEST W NAS FAJNE JEDNA PRASUJE MAJTKI I SZNURÓWKI INNA LUBI GODZINAMI SIEDZIEĆ NA PLACU ZABAW JESZCZE INNA WYSZYWA CZY HAFTUJE JESZCZE INNA WOLI CZYTAĆ I TO NIE SĄ BZDURY TO NASZE PASJE HOBBY CZY MANIACTWA:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
AMEN;-)
Zgadzam sie z tobą każda z nas lubi coś innego:tak:
dziewczyny moja Oliwka chyba przechodzi od jakiegoś czasu bunt dwulatka.Momentami mi ręce opadają.
Wszystko jest na "NIE",nie słucha się,robi na przekór.
Ostatnio zaczęła bić wszystkich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to mnie wkurza najbardziej bo nie wiem jak mam sobie z tym poradzić i jak na to reagować.próbuję tłumaczyć,ale to najmniej skutkuje bo patrzy mi się w oczy i mi się śmieje w twarz i robi sobie z tego zabawę.
Czasem krzyknę, i zawsze musi przepraszać za to co zrobiła ale to też trzeba wymusić z niej.Ostatnio nie wytrzymałam i dostałą klapa w tyłek,bo jej tłumaczę że nie wolno nikogo bić,że to boli a ona mi chlasnęła w twarz :szok::szok::szok::szok: normalnie tak mi się przykro zrobiło i się śmieje.Najbardziej skutkuje jak nie chce przeprosić ze każe jej sobie ode mnie odejść aż się uspokoi,w tedy nagle krzyk bo ona chce do mamy.I w tedy ukocha i ucałuje .Ale za jakiś czas robi znowu to samo.
A jak nie chce czegoś zrobić to kładzie mi się na ziemi i krzyk i pisk jest w tedy.

Poradzicie coś?????bo ja nie mam juz do niej sił,a była taka grzeczna,zawsze jakieś wybryki się zdarzały to normalne ale teraz jej zachowanie mnie przeraża.
Moja Martynka też tak miała no i czasem jeszcze ma takie chwile buntu jak sie na coś uparła to ani rusz i nawet prośby nie pomagały:crazy:
Wpadłam się przywitać i kuknąć co u Was :-):-)Kochaniutkie:-):-)
Witaj miło cie widziec:-)
Wiecie strasznie kiepsko sie czuję dziś:sorry::sorry::sorry: ciągle mi sie wymiotować chce :-p:-p:-p:-p i nic mi nie pasuje:no::no::no::no:
Ja jak byłam w ciąży z Martynką to nic mi nie było a przy Kamilkowi czułam sie na początku bardzo źle:zawstydzona/y:
A to moja trojca w parku po wizycie u lekarza
Śliczne fotki
Nie ma dziś YOU CAN DANCE :-:)-:)-:)-:)-( przez żałobę narodową nie będą emitować.A tak sie nastawiłam i nici z oglądania
No nie było YCD był za to film Gdzie są moje dzieci troche oglądałam ale zasnełam i nie wiem jak sie skończyło:sorry:
Wróciłam z łaźni, a tu nikogo nie ma :-:)-:)-:)happy::happy::happy:
kupiłam sobie wczoraj Oilatum emulsję do kąpieli, bo bardzo mam wysuszoną skórę i nic mi wcale nie pomaga, żaden balsam:-):-):-) a już po pierwszej kąpieli jestem taka mięciutka :-D:-D:-D niczym po kokolino dziewczyny hehehe ale jestem wariat cio???? lecę na dół, bo mały mi już steka, że piszę znowu, śniadanko zjemy, do sklepu pójdziemy, dziśiaj chyba zaserwuję im nalesniki z jabłkami :-):-):-) szybko i bez przemeczania sie prawda???:happy::happy::happy: buziolki dla Was i szkoda, ze Was nie ma, ale ja tu niebawem zawitam :happy::happy::happy:
Ja w ciąży też miałam suchą skure ale smarowałam sie zwykłym balsamem i pomagało
myślę że może te zęby dają mu popalić:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
A może i ząbki będą go męczyć a masz jakiś zel do smarowania po dziąsełkach

medeuska
tym razem chyba dotrzesz??
ale w razie czego bede czekala na Ciebie tylko nie wiem czy sie dodzwonisz do mnie bo mam wyl tel a kabelek cos protestuje i nie umiem podlaczyc zeby dzialalo chyba ze ja bede dzwonic od mojego m z tel :tak:

reklama
medeuska
tym razem chyba dotrzesz??
ale w razie czego bede czekala na Ciebie tylko nie wiem czy sie dodzwonisz do mnie bo mam wyl tel a kabelek cos protestuje i nie umiem podlaczyc zeby dzialalo chyba ze ja bede dzwonic od mojego m z tel :tak:
Nie martw sie, teraz trafie:tak:najgorszy jest pierwszy raz jak sie nie zna miasta:-p
Bedziesz w domu czy na spacerze z sewkiem? bo nie iwem gdzie sie udac:-D

Do góry