reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AGNES
Zazdroszcze Tobie tej kapieli:tak::tak::tak:

Drzwi juz umyłam teraz ide zmienic chomikowi trociny:-)

Jak tesciowa przyjdzie i mlode beda spaly to ja ide na solke:tak::tak::tak:

Ja już po kąpieli,ale sie odprężyłam :tak::tak::tak:zrobiłam sobie pełno piany,bardzo dużo gorącej wody -pełen relaks.mało co nie usnęłam :-D:-D:-D
Prawie 50min sie moczyłam a wyszłam czerwona jak rak z tej wody :-D:-D:-Duwielbiam taka gorącą kąpiel.Oliwka jeszcze spi to zabieram się za sprzątnięcie łazienki a jak wstanie zje zupkę i uciekamy na dwór :-)
Powrócił mi dobry humorek :-) jakie cuda taka kąpiel może zdziałać:tak:

gangreniak zasnoł:-):-):-):-)
dzieci już w pociągu koło 19.30 będą w domu:-):-):-)
piotrek poszedł do reala ch** wie po co????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nerwy mam dziiaj na niego też :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiktoria dom maci śliczny duży zazdroszcze:tak::tak::tak:
joanna wesele fajna sprawa ale z drugiej strony to też koszty............bo prezent bo kwiaty a to coś na tyłek trzeba sobie kupić.................
madziulanatasza zazdroszczę ci tej ciszy:tak::tak::tak:
dziewczyny a co z alexją nie wieci nic co po ginekologu????jaka decyzja???

Właśnie co z Aleksią?miała się odezwać po lekarzu a tu cisza.Ma może któraś do niej numer tel,wiem że ktoś kiedyś brał,to bym napisała do niej sms-a :tak:

reklama
Dzień Dobry!:-)
Wpadłam tylko na chwilkę, żeby się przywitać. :tak:
Weekend spędzamy u teściów, więc będę miała trochę laby, no ale nie mogę tak cały czas kompa okupować! :-p
Piotrusiowi coraz lepiej, tylko osłabiła go trochę ta choroba i jest trochę mniej energiczny niż zwykle, ale najważniejsze że wraca do siebie. :tak::-) Właśnie wiesza z babcią pranie na balkonie i jest bardzo dumny z siebie. :-D
Miłej soboty dziewczynki! :tak::-):-):-)

Do góry