reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja Gaba też ma ten problem z zaparciami i ma dietę bogatoresztkową i powiem szczerze ze pilnuje co je i ile i pomaga teraz codziennie się zalatwia najczęsciej o jednej porze ją sadzam na nocnik Zasada jest taka zeby jadła dużo produktów z błonnikem :tak: zajrzyj tu Dieta bogatoresztkowa - Kuchnia oczywiscie możesz cos wykorzystac z jadlospisu ;-) ale wiadomo ze nei wszystko dzieci lubia

:tak:
Witam ja wczoraj nie moglam zajrzec bo Gabi usnęla popłudniu a potem z nami siedziala do 22:szok: mam i nie mam dylemat powiedzcie mi kobietki co bysi zrobiły Mmay wesele 23 maja o 16 a 24 maja o 11 mam rocznice komunii Wojtka Ja powiem szczerze ze nie pojde na wesele tym bardziej ze daleko i troche bylabym zmeczona po weselu i pewnie usnęłabym na mszy a mój mąż oczywiście wazniejsze dla niego wesele :wściekła/y::wściekła/y:
szczerze mówiąc to ja bym wybrała wesele ,przecież to tylko rocznica.....ale jeżeli ważniejsza dla ciebie jest msza to oczywiście zrób jak uważasz ,a może faktycznie spróbuj ustalić z m jakieś granice do której będziecie na weselu....ale autantycznie ja bym wolała wesele bo uwielbiam....:tak:dowikla kochana wysłałaś mi wczoraj wiadomość na priv ,a ja jej wczor.nie czytałam ,czy to nadal aktualne?

TO JEST wesele ciotecznej siostry mojego męża najgorsze to to ze dosc daleko robia i ciężko stamtąd wrocić a wiesz jak na weselu pros zeby Cie odwiezli :baffled: nie ma za bardzo chetnych wiem bo juz tak raz było bylismy na weselu i ok 24 ja chciala mwrcać bo byłam w ciąży z Wojtkiem i byla zmęczona to czekałam i czekalam i w końcu wrociliśmy o 7 rano bo o tej był podstawiony autokar dla gości a tak to dostalam propozycje przespania sie w samochodzie :wściekła/y:wiem teraz nie jestem w ciazy ale to trzeba jednak miec sile na wesele a rocznica komuniWojtka też ważna :tak:
No to rzeczywiscie mas zniezbyt mile doswiadczenie:no::no::no:
Pewnie zrozumieja jak nie przyjdziecie:tak:Przynajmniej powinni zrozumiec:-);-)

wita,m sie i ja;)

No i zaczelo padac:no:
A myslałam ze mnie ominie:-)
u mnie pada od rana,a moze od nocy:crazy:jest 10stopni ale jest cieplo dosyc,ale za to z godziny na godzine jest coraz bardziej zielono:-):-):-):-):-)

Nad morzem tak pięknie ,że nie wiemo jakim deszczu mówicie:-D:-D,ale ciepło to wcale ...przez okno tylko sie ciepło wydaje:tak:Jest mi smutno ,bo właśnie płaciłam za części samochodowe i wyczyściłam sobie konto :evil::evil::evil:Anabuba WCALE NIE POCZUŁAM SIE SPOKOJNIEJSZA I MNIEJ CIEKAWA JAK TERAZ WIEM ,ŻE OKAŻE SIĘ STIWENS CHORA ,A CO NA TO ALEX??:-)Moje dzieciaki oglądają na 2 dzieciaki górą jakis teleturniej ,bardzo go lubią ,za smerfami nie przepadają ,to dziwne bo ja w ich wieku dałabym sie pokrajać za naklejki ze smurfami:-D:-D:-D:-D
hehhehe a nie powiem Ci co wiecej:-D:-D:-D:-D

Napisałam posta i mi się skasował :crazy:
Witam się.
Miałam dziś nockę do bani.Położyłam się spać jakoś 23.20 a Oliwka obudziła się ok 1.40 w nocy i nie spałą długo,oj bardzo długo.Usnęła dopiero przed 5.00.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie chciała spać,kokosiła się,piszczała żeby ja wyciągnąć z łóżeczka,wzięłam ją do siebie to też nie chciała spać.Normalnie masakra,jestem tak padnięta.Spałam z 4,5godz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem wściekła jak osa,będę dziś żądlić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Weronika wczoraj usnela jakos po 22 a przed 23 znow yla przez sen i potem juz spala ze mna,bo ciagle poplakiwala.cos jakos te nasze dzueci zle spia ostatnio:wściekła/y:

widze ze tylko ja się obijam dzis :-D wszytkie kobietki sprzątaja ale pichca cos dobrego albo siedza na pazylu:-p :szok: ja mam robić spagetti a jutro jade do przyjaciólki na ploty :tak: zamierzam posprzatac póznym popłudniem i to jeszcze z pomoca dzieci Wojtka i Zuzi u mnie tylko pralka dzis pracuje 3 pranie sie juz pierze :baffled: mam nadzieje ze nei odmowi posluszeństwa ale za to odpocznie na tygodniu :sorry:Doradzci mi jak pogodzic weselw z rocznica bo powiem szczerze ze ja wieczorem to jestem padnieta potrzebuje sie wyspac poczytac wypic dora herbatke :tak: pisalam o tym wczesniej dzis

masz rcaje obijaj sie.vzasami trzeba.ja tez narazie tylko pozmywalam i czekam az P skonczy jedna robote bo mi blikuje sprzatanie.dziewczyny laza po deszczu-Weronika w nowych kaloszach.na pocztaku nie wiedziala jak w nich chodzic a teraz laza po blocie i mala ma juz spodnie po kolana w blocie:laugh2::laugh2::laugh2: ale jaka zadowolona:-):-):-):-)

a ja mam uchylone drzwi na dwor i naslu****e:-p
Joanna-to wesele w niezbyt bliskiej rodzinie i tymabrdziej ze daleko.ja bym przeprosila i nie pojechala,albo wyslala meza na slub tylko i tyle.

reklama
Do góry