reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Muszę sie Wam pochwalic że Oliwka dzis pierwszy raz sama zabrała się za jedzenie.Nigdy nie chciała ,trzeba było ją karmić a dzis sama zjadła danonka :tak::tak::tak::tak::tak: cieszę się,chwaliłam ją a ona biła brawo,ona też się cieszyła
Super!!:tak::tak:

Nie ma to jak pisać sama po sobie

Znalazłam zdjęcie. To arcydzieło, które dziś poprawiałam, doprawiałam-zrobie jutro zdjęcie i pokaże. Muszę się pochwalić, niech mnie ktoś doceni i pochwali, a co, hihihihi
Świetne- jak Ty to zrobiłaś?:szok::szok::szok:

Ja miejsce mam bo mam wykupiony powiekszony transfer:tak:
Chodzi mi o to ze sie pogubilam w tych albumach itd-jak dla mnie to glupota
Stale cos zmieniaja
Jutro ze spokojem sprobuje cos dodac:-);-)
No głupota głupota, wg mnie też..:baffled:
Ja to wogóle dawno nowych zdjec nie dawalam, nic nie cykam:-D:-D

Musze serknąc na te tajne dyskusyjne nasze bo szczerze to tylko raz zaglądnełam na chwile:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:-D:-D

reklama
hejka.witam sie i ja.nocka w miare przespana,jak na taka ilosc snu:-D:rofl2:
ide sie ubrac i mala tez bo lata z olym tylkiem po domu:laugh2:
no.
pogoda ladna,nie jest za cieplo jeszcze,zreszta zapowiadaja ok.14stopni wiec nie za duzo,a w nocy bylo zimno.
nie wieje naszczescie za mocno.
ubieramy sie i spadam do mamy wiec bede wieczorkiem.
-j- powiedz mi jak na tajnym wklejac zdjecia bo tego jeszcze nie rozpracowałam.a mysle ze ta informacja nie tylko mi sie przyda:-)

Ok ja zmykam bo stary juz zaczyna breczec:angry::angry::angry:
Jednak wole jak jest calymi dniami w pracy bo mam luz i spokoj:-D:-D:-D
Do pozniej cioteczki
Papa

Witam sie i ja:-)
Zaraz ide robic sniadanko bo sobie znowu pospalismy;-)
Klaudi wyszedl ten zapowiadany wczoraj zabek-gorna prawa trojka-na razie jest to taki malenki kikutek ktorego wyczułam stukajac w niego koncowka paznokcia:-D:-D:-D
Pogoda zrobila sie sliczna,swieci słoneczko i nie ma wiatru:tak::tak::tak:
No to robi Ci się maleństwo zębiate.:-D:-D:-DGratuluję:-)

Aleksia nie strasz, co się dzieje:hmm:

MY juz po sniadanku:tak::tak::tak:
M sie wywalił na wyrku i lezy ale zaraz zmykamy na spacerek:-):tak:

ALEKSIA
Czekamy z niecierpliwoscia na wiadomosc co powiedzial Tobie gin
Trzymaj sie Kochana

reklama
Do góry