reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysiu jako, że załozyłaś to forum dyskusyjne jesteś jego szefem.:tak: Do ciebie należą obowiązki wysyłania zaproszeń dziewczynom oraz decydowanie kto w nim będzie. :tak:To forum jest forem zamknietym.:tak:Nikt prócz nas ( tych które loginy widnieją na spisie) nie ma do niego dostepu.
Narazie dostęp mają :
-j-
malinka1
madziulanatasza
dowikla
wiktoria12
mama Helenki
patrysia
myszunia
medeuska
As76

reklama
:szok::szok::szok:Moja Klaudia sie kreci w kołko tak ze pozniej nie moze ustac na nogach:szok::szok::szok::-D:-D:-DI widac ze bardzo Jej sie to podoba bo ajkos nie moze przestac

A ja pije ciepla herbatke z cytrynka bo niezle mnie wymrozilo w tym parku

Oliwka też uwielbia sie tam kręcić w kółko a później kręci się jej w głowie i sie przewraca :tak::tak::tak: a jaką ma w tedy radochę :-D:-D:-D

Patrysiu jako, że załozyłaś to forum dyskusyjne jesteś jego szefem.:tak: Do ciebie należą obowiązki wysyłania zaproszeń dziewczynom oraz decydowanie kto w nim będzie. :tak:To forum jest forem zamknietym.:tak:Nikt prócz nas ( tych które loginy widnieją na spisie) nie ma do niego dostepu.
Narazie dostęp mają :
-j-
malinka1
madziulanatasza
dowikla
wiktoria12
mama Helenki
patrysia
myszunia
medeuska
As76

-j- zapomniałaś o mnie :-D:-D:-D:-D ja też mam dostęp :tak::tak::tak::tak:

Wróciłam z Oliwka od teściów po 20.00.Własnie sama wróciłam,M został tam bo nie był w stanie wrócić.tak go siekło dostał 39,8C :szok::szok::szok::szok: wirus go rozłożył.A takie miał dreszcze że szok ,trząsł sie jak galareta :tak::tak::tak:jutro pójdzie do lekarza.

Oliwka już umyta i leży w łóżeczku,powinna zaraz zasnąć.

I znowu mamy postępy.
Oliwka sama zjadła dziś kolację.
Zrobiłam jej 2 parówki cielęce na gorąco.Dałam widelec,pokazałam jak się nabija i załapała i sama zjadła do końca.Byłam w szoku że wpyliła aż dwie parówy.Coraz lepiej jej idzie to samodzielne jedzenie.Jestem z niej normalnie dumna.:-):-):-):-)

Narazie dostęp mają :
-j-
malinka1
madziulanatasza
dowikla
wiktoria12
mama Helenki
patrysia
myszunia
medeuska
As76
O MNIE TEZ ZAPOMIANO:-(NIE MAM DOSTEPU DO ZAMKINIETEGO:baffled:

Witam się wieczorowo:-D
Malinka ja wstawać nienawidze ,ani rano ,ani w nocy tym bardziej...tak fajnie było....na kolacje dziś samo zdrowie bo sałatka owocowa mówię wam ,że pycha taka kiwi, banany, pomarańcze,brzoskwinie,winogronko, jabłuszko,ananas no lepszej pychotki dawno nie jadłam:tak:
ale mi narobiłaś apetytu:baffled::baffled::baffled: ja ostatnio jadę na serach wiejskich i jogurcie naturalnym z płatkami fitness
Czyli co???
Zakladamy ten zamkniety "normalny" czy nie:confused::confused::confused:
o co chodzi z tymi zamkniętymi wątkami? ile ich jest albo ma być?:baffled::baffled::baffled:
I znowu mamy postępy.
Oliwka sama zjadła dziś kolację.
Zrobiłam jej 2 parówki cielęce na gorąco.Dałam widelec,pokazałam jak się nabija i załapała i sama zjadła do końca.Byłam w szoku że wpyliła aż dwie parówy.Coraz lepiej jej idzie to samodzielne jedzenie.Jestem z niej normalnie dumna.:-):-):-):-)
jak ja Ci zazdroszczę tego samodzielnego jedzenia Oliwki, moja Misia ma już 4,5 roku a je jakby miała 2 latka, koszmar jakiś, najlepiej jej idzie czekolada:szok::szok::szok:

dostałam się wreszcie na tajny:tak::-D:tak:

AGNES
Dwie parowki???
Moje to by zjadly diwe parowki,do tego dwie kanapki i jeszcze moglyby popic mlekiem:szok::tak::tak::tak:
NO i gratululuje samodzielnego jedzenia:tak:
Wiem jaka to ulga dla Ciebie bo jak moje zaczely same wszystko jesc to było o wiele lepiej-chociaz juz nawet nie pamietam kiedy to było:-D

reklama
Do góry