reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My po spacerku i zakupach.Oliwka znowu jadła sama,jestem pełna podziwu dla niej.jak zawsze mieliśmy problemy z jedzeniem tak teraz sama ładnie je.Wiadomo dokarmiam ją trochę bo by chyba z godzinę jadła :-D:-D:-D ale ważne że chce sama.
M był u lekarza-wirus.lekarz kazał odizolować dziecko żeby się nie zaraziło.Wykupił lekarstwa i poszło ponad 100zł.rewelacja.Niedawno jak Oliwka chorowała to poszło prawie 200zł.nic tylko chorować normalnie.Masakra z tymi chorobami i lekarstwami.Drogie jak cholera.

medeuska ja nie mogę się już doczekać tej Twojej diety.Podaj ją kochana :tak:

Aleksia a gdybyś leżała całą ciążę,to biodro nie byłoby obciążone.Nie myslałąś o tym,lekarz nic Ci o tym nie wspominał?no chyba że źle kombinuje :baffled:

Beata a jak długo nie masz okresu że podejrzewasz ze jesteś w ciąży?Po wizycie u gina daj znać co i jak.Aby wszystko było po Twojej mysli.:-)

dowikla a co to za dietę małą dostała?jakaś skomplikowana?

No to wróciłam, z mamą kawko-herbatkę wypiłam, na rossollino wstawiłam i biorę się za ogólne porządki w dużym, bo M zaraz wróci i dupa.

A-ide na zamknięty, może zdąze coś napisać

My juz po spacerku i po lekarzu:tak:Dieta ustalona.Musze jeszcze kupic wazeline i smarowac Klaudi pupe
Dzisiaj ugotuje kompot z suszonych sliwek:-):tak:
Mlode juz w lozeczkach,miesko sie smazy a ja zrobilam sobie capucinko z mlekiem kondensowanym i dowalilam sobie do srodka trzy duze lychy waniliowego loda carte dor:tak::tak::tak:
Ale ci dobrze! :-):-):-)
No to wróciłam, z mamą kawko-herbatkę wypiłam, na rossollino wstawiłam i biorę się za ogólne porządki w dużym, bo M zaraz wróci i dupa.

A-ide na zamknięty, może zdąze coś napisać
No, no, bo my wszystkie czekamy! :tak::tak::tak:

Agnes, z tymi lekarstwami to rzeczywiście masakra. Przy naszych ostatnich choróbskach też nam poszło ponad 200 zł. :szok::szok::szok:

Piotruś mnie drapnął po nosie i mam dłuuuugą czerwoną krechę :angry: Mam nadzieję, że da się przypudrować. :baffled:

mnie też coś dziś głowa boli.Oliwka wreszcie usnęła,jakoś jej dzis to dłużej zeszło to usypianie ale ważne że śpi.Wstanie to zje zupę i uciekamy na dwór.Ale dziś gorąco.

reklama
Do góry