reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A no to masz fajnie mi Kamilek jak ma dobrą noc to budzi sie 2 razy np. jak zasnie koło 19-19:30 to obudzi sie koło 22:00 a później gdzies koło północy i spi do rana do 6:00 ale jak ma kiepska noc to budzi sie częsciej alb sie obudzi i nie spi pare godzin a dziewczynki spią z tobą w pokoju czy w osobnym
Z nami w pokoju spia:tak:
Jak moje mialy 7 miesiecy to budzilam je rano tak 4-5 na cyca lub dawalam Im przez sen a po miesiecu stwierdzila ze to bez sensu i przestałam Je budizc i odstawilam calkiem cyca:-):tak:

reklama
meduska ja raz stosowałam diete kopenhaską przeszłam całą ale zgubiłam 6 kg pomogło ale mało fajnie się w trakcie jej trwania czułam:tak::tak::tak:ale moż teraz znów ją zastosuje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
A ile wazyłaś wtrakcie diety? bo może to też zalezy od wagi wyjściowej?:sorry:
Ja w sumie nie miałąm zadnych złych objawów... ale.... młodziutka byłam..:tak::tak: nie pamiętam dokładnieile lat temu to bylo... chyba z 4, albo 5... 16-17 lat miałam..:tak:
Straszne i obrzydliwe

Taka profilaktyka pozabiegowa to czysta przyjemność:-)

Gdzieś juz widziałam te dynksy:-D

Medeuska dziękuję za dietę. Warto spróbować skoro działa.

A my całą trójką poszliśmy do fryzjera, mój chodzi co 3 tyg-częśćiej niż ja, ja tylko dół tyłu podciąć, a mała dla wzmocnienie wszystko na krótko. Trzeba się było nagimnastykować, żeby ucha nie obciąć:-):-):-)

Teraz lece, będę mam nadzieję później.

Próbuj próbuj, zyczę wytrwałości:tak::tak: i powodzenia:tak::tak: 3 mam kciuki:tak:

dziewczyny wlasnie widzialam bociana - przelatywal nad moim dachem.... :szok::szok::szok:

ale dodam bo mozecie nie widziec w tym sensu ze ostatni raz widzialam go w kwietniu ubieglego roku jak wracalam z suknia slubna a miesiac potem dowiedzialam sie ze jestem w ciazy :huh::unsure::oo2:

hmmm przeznaczenie :confused::oo:
Oj oby oby, zycze Ci tego kochana:tak::tak::tak:
no a ja dziewczyny myslalam se ze jak mam luzik to bede mogla posiedziec na necie
ale nie daje rady
kurcze tak mnie boli tam gdzie mi wyrywala zeba...... :szok::szok::szok:
juz wzielam apap zrobilam zimny oklad i ide spac zeby zapomniec o bolu :no::no:
normalnie zaraz chyba wezme jeszcze nastepna tabl :wściekła/y::wściekła/y:

dobranoc
;-)
Trazymaj sie kochana, oby Ci szybko przeszło:tak::tak::tak:

Ja kochane dalej sie mecze z ta zagadką od docent_s.. jesten orzy 8 podpowiedzi.. i ni kij ni w oko nieumie ubrac w slowa odpowiedzi, niby wiem co ama byc, tylko nie iwem jak to napisac w 3 słowach-jak powinno byc...:-D:-D

Jutro może nad tym pomyśle....:tak::tak:

Dobraoc, miłęgo wieczorku:tak::tak:

wiktoria Oliwka już od dawna nie je w nocy.Sama zrezygnowała nawet moim zdaniem za wcześnie.lekarka kazała mi ja budzić i karmić.Był taki problem że jak miała z 4mies to nie chciałą mi się budzić w nocy na jedzenie to ja dokarmiałm a jak miaął z 7 mies to już nie dawałąm jej jeść w nocy .pić też nie,i mam spokój.Noc jest od tego aby spać,tak jest nauczona i nie woła.

Z nami w pokoju spia:tak:
Jak moje mialy 7 miesiecy to budzilam je rano tak 4-5 na cyca lub dawalam Im przez sen a po miesiecu stwierdzila ze to bez sensu i przestałam Je budizc i odstawilam calkiem cyca:-):tak:
A co z pokarmem nie miałaś juz bo ja mam i w tym jest problem Martynka jadła cyca 2 latka i nawet bym Kamilka jeszcze od cyca nie oduczała jak by mnie nie gryzł ale myśle że jak nie będe mu dawała dużo cyca to pokarm zaniknie
A ile wazyłaś wtrakcie diety? bo może to też zalezy od wagi wyjściowej?:sorry:
Ja w sumie nie miałąm zadnych złych objawów... ale.... młodziutka byłam..:tak::tak: nie pamiętam dokładnieile lat temu to bylo... chyba z 4, albo 5... 16-17 lat miałam..:tak:

Próbuj próbuj, zyczę wytrwałości:tak::tak: i powodzenia:tak::tak: 3 mam kciuki:tak:

Oj oby oby, zycze Ci tego kochana:tak::tak::tak:

Trazymaj sie kochana, oby Ci szybko przeszło:tak::tak::tak:

Ja kochane dalej sie mecze z ta zagadką od docent_s.. jesten orzy 8 podpowiedzi.. i ni kij ni w oko nieumie ubrac w slowa odpowiedzi, niby wiem co ama byc, tylko nie iwem jak to napisac w 3 słowach-jak powinno byc...:-D:-D

Jutro może nad tym pomyśle....:tak::tak:

Dobraoc, miłęgo wieczorku:tak::tak:
Dobranoc

Moje herbaty nigdy nie pily w nocy-od tego psuja sie zabki

Dobra lece zrobic sobie ta jajecznice bo juz jestem mega glodna:tak:
Nie piszcie za duzo,bo ciezko bedzie mi sie jadlo i odpisywało;-):-)

reklama
Teraz mi sie przypomniało włąsnie w związku z tym karmieniem nocnym.jak była mała,miałą 3 lub 4mies.To obudziłam się aby ją nakarmić a Oliwka nie chciałą mi się obudzić.Na początku myślałąm że ma taki mocny sen ale coraz to dłużej trwało że byłam w strachu.Pozapalałąm światłą ,wzięłąm ja na ręce i zaczęłąm do niej mówić i budzić a ona nie chciaął się obudzić.Normalnie przelewała mi się przez ręce.Tak w tdy spanikowałąm,już miałam ddzwonić po pogotowie.Zaczęliśmy nią mocniej poruszać-wręcz szarpać i chyba po dobrych 20minutach sie ocknęła.
Płakałąm w tedy ze szczęścia że się obudziła.Po jakimś czasie tak myslałam że to mogłaby być śmierć łóżeczkowa.Gdyby mnie tak nie tknęło aby wstać i ją obudzić na jedzenie o konkretnej godzinie bo miałąm nastawiony budzik to mogłoby być nieszczęście.Mogłoby jej nie być teraz ze mną.
Kurczę nie wiem po co to piszę.Wróciły wspomnienia,poryczałąm się ,sorki dziewczyny.

Do góry