reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To my zapraszamy do nas u nas słoneczko :tak:

A mój miś jedzie w delegacje do Sanoka ma tam mięć dyżury od 18 do 8 na bloku i ostatni ma z czwartku na piątek więc dopiero w piątek popołudniu się zobaczymy :-(

A to my:
1.na obronie magisterskiej męża
2.Karola dzwoni do babci
3.na weselu moich chrzestnych
śliczne fotki a Karolinka śliczna dziewczynka
Więcej fotek później wkleję bo pakuje męża.
Zajrzę popołudniu ;-)
Będziemy czekac

Anka, no strasznie współczuję , mieć nadzieję, tylko, że sprawność z palcem bedzie jak poprzednio. Gratuluję za to mądrej Córuni. Mama niech puchnie bo ma czego.

Anabuba, o co chodzi z tym bezpieczeństwem ( zdjęcia ) , chyba jestem mocno niedoinformowana:baffled::baffled::baffled:.

U nas pogoda kiepściutka, słonka zero, za to wiatru w nadmiarze. A tu zakupy, wycieczka do PZU, a nawet nie chce mi się na balkon wyjść pranie pozbierać. Wczoraj jeszcze przy niedzieli robiłam, bo wyciągnęłam białą spódniczkę po zimie a tu na zgięciu żółty pas od leżenia, no na samym środku jakbym się osikała ( a może czegoś nie pamiętam ? ) a i tak się nie sprało. Któraś ma dobry sposób?

No i moje drogie dziś OSTATNI DZIEŃ DIETY!!! Nareszcie. Jutro zamawiam pizze. A tak w ogóle, to coś kiepsko na mnie ta dieta zadziałała. Głównie w niej o to chodzi, żeby zmniejszyć objętość żołądka, ponoć po 5 dniu nie powinno się już czuc takiego głodu, niemieć ochoty na między posiłkowe przekąski, a już w ogóle na ostre, słodkie itp. U mnie to w ogóle nie zdziałało, a co za tym idzie przewiduję szybki powrót do poprzedniej formy. Ech. Oczywiście nie zakładam zaraz przytyć, będę się strać trzymać, ale jestem żarłokiem, więc ciężka droga przede mną.
No, ale damy radę.

Anka, no strasznie współczuję , mieć nadzieję, tylko, że sprawność z palcem bedzie jak poprzednio. Gratuluję za to mądrej Córuni. Mama niech puchnie bo ma czego.

Anabuba, o co chodzi z tym bezpieczeństwem ( zdjęcia ) , chyba jestem mocno niedoinformowana:baffled::baffled::baffled:.

U nas pogoda kiepściutka, słonka zero, za to wiatru w nadmiarze. A tu zakupy, wycieczka do PZU, a nawet nie chce mi się na balkon wyjść pranie pozbierać. Wczoraj jeszcze przy niedzieli robiłam, bo wyciągnęłam białą spódniczkę po zimie a tu na zgięciu żółty pas od leżenia, no na samym środku jakbym się osikała ( a może czegoś nie pamiętam ? ) a i tak się nie sprało. Któraś ma dobry sposób?

No i moje drogie dziś OSTATNI DZIEŃ DIETY!!! Nareszcie. Jutro zamawiam pizze. A tak w ogóle, to coś kiepsko na mnie ta dieta zadziałała. Głównie w niej o to chodzi, żeby zmniejszyć objętość żołądka, ponoć po 5 dniu nie powinno się już czuc takiego głodu, niemieć ochoty na między posiłkowe przekąski, a już w ogóle na ostre, słodkie itp. U mnie to w ogóle nie zdziałało, a co za tym idzie przewiduję szybki powrót do poprzedniej formy. Ech. Oczywiście nie zakładam zaraz przytyć, będę się strać trzymać, ale jestem żarłokiem, więc ciężka droga przede mną.
No, ale damy radę.
O zdjęcia chodzi żeby ich nikt nie skopiował i nie użył do złych celów.No i trzymam kciuki napewno ci sie uda utrzymac forme.

Cześć - ja też jestem mamą siedzącą w domciu ;-)
Niby mi to nie przeszkadza, ale jak dzisiaj poszliśmy na grilla do teściów i nie musiałam się zajmować dzieckiem tylko pozwolono mi posiedzieć na krześle w słoneczku to dopiero poczułam jaka jestem zmęczona :zawstydzona/y:
Nie wiem skąd to małe cudo bierze tyle energii - rano wyszalała się z Gabrysią u Joanny73 potem na działce biegała przez bite 4 godziny a potem jeszcze u teściów szalała a jak o 19 wróciliśmy do domu to siłą musieliśmy ją uśpić na drzemkę.
A w poniedziałek rano mój maż wyjeżdża w delegacje i wraca w piątek o 17 - nie wiem jak wytrzymam tyle bez niego :-(
Przepraszam, chyba mam doła i musiałam się wyżalić. :zawstydzona/y:

dawikla - ja sprzątam na zasadzie huraganu - pół godziny i po krzyku mieszkanie posprzątane, pranie nastawione, obiad nastawiony, zlew pusty, odkurzone, ciuchy poukładane - ale niech ktoś wejdzie mi w drogę w tym czasie to ... lepiej nie sprawdzać :-p (mamy 3 pokoje) ale potem padam jak szmaciana lalka :-p:laugh2:
Witam na tym wątku tu jest bardzo fajnie mówiłam Ci dziewczyny sa super :-D
Witaj SOL:-)
No to niezle sprzatasz:szok::-DA ja myslalam ze to ja jestem szybka:tak::tak::tak::-D
Czyli znacie sie z JOANNA?Ale fajnie:tak::tak::tak:
Znamy znamy i lubimy sie czasem spotkac :-p
A mi nogi najwolniej sie opalaja:-DNajszybciej twarz,plecy i dekolt:tak::tak::tak:
Ja sobie tu z Wami klikałam a w pokoju powodz:szok::szok::szok:
Lece dalej Je kapac;-)

MLENA
czekamy na focie
Ale Wam zazdroszcze tego spotkanka
Ja też ale może kiedyś zorganizujemy spotkanie wszystkich mam :tak:
Czesc babeczki

wpadlam Wam tylko napisac ze moj lezy w szpitalu i jestem sama z Laura w domku ZEby zlego bylo malo Laura dzis upadla jak trzymalam ja za reke i poplakuje ze ja raczka boli.Teraz spi ale jak jutro bedzie ja reka bolala to jade z nia do lekarza:-(

Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrze:sorry2:Laura zasnela na bolacej rece wiec mam nadzieje ze jutro bedzie zdrowa jak rybka:sorry2:

Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiem:)Puchne normalnie z tej dumy!!!
Brawo dla Laury i zdrówka dla męża :tak:

A tak wogole witam :-D wczoraj caly dzień spędziliśmy u teściów nawet udalo mi sie odpocząc i pospac a mąz zajmowal się Gabi :tak: potem zrobilismy grilla a jak wrocilismy do domu to padły dzieci moment Dziś jeszcze nie wiem co będe robic i Wiem ze mam isc do biblioteki bo mąż dzis na noc także musze miec cos do czytania Pralka pierze A ja lece sprawdzic co Gabi porabia bo cos cicho jest:szok:

DLA MALINKI z okazji urodzin;-);-);-)
wszystkiego najlepszego zdrowia zadowolenie z męża i dzieciaków i zeby usmiech gościł na Twojej buzi zawsze i radośc w sercu zawsze była :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Vanisha nie polecam nikomu. Kiepski jest jednak, czasem działa, ale !!! jeśli nie zejdzie Ci po nim plama, to juz niczym jej nie usuniesz. Nawet w pralni nie dadza sobie rady. Spróbuje jeszcze namoczyć w takiej niemieckiej soli co mi tesciowa zalatwila, jest naprawde dobra. Marchewka nawet małej z sukienusi zeszla. No i czemu ja predzej o tym głupia nie pomyślałam?

Godzina nieustannego dzwonienia i udało mi się zarejestrować nas oboje na 9 czerwca na 15.00. Super.

luna ja uzywam Vanisha i nie narzekam,usuwa mi wszystkie plamy, a Oliwka lubi brudzić ubrania i wszystko schodzi :tak::tak::tak::tak:

malinka1 STO LAT STO LAT WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!

reklama
Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może, ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci szczęścia i wiele radości, to o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było.
Słodka Malino, nasza kochana bądź uśmiechnięta co dzień od rana. Niech Ci się szczęści, niech się powodzi, niech życie same radości rodzi. Niech Ci twój facet dobrze dogadza, niech dziecię Wam w tym nie przeszkadza. Życia jak lody z posypką toffi tego ja życzę Malino Tobie.

Do góry