reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja jak mnie piotrek wkurzy takimi gadkami nieraz jaki to on zmęczony mówię mu jedno ok to ja idę do roboty a ty siędź z tą watachą w domu i rób to co ja......z miejsca przestaje narzekać siedzi z nimi czasami to wie jaka to słodycz:-D:-D
No moj to by sie chetnie zamienil bo On sie dziecmi w sumie nia zajmuje:no::no::no:Daje im co chca i robia sobie co chca:no::no::no:

reklama
widzę ze wszyscy ci faceci podobni,wiecznie zmeczeni i maja tysiąc spraw do załatwienia ,tylko szkoda że nie tych potrzebnych

widzę ze wszyscy ci faceci podobni,wiecznie zmeczeni i maja tysiąc spraw do załatwienia ,tylko szkoda że nie tych potrzebnych
Oj zgadzam sie:no::no::no:Ale tak szczerze to u nas kiedys było inaczej
Jak Dominik byl maly to przez jakis czas mi pomagal:tak:A pozniej chyba zauwazyl ze sama sobie radze i to olał paskud jeden

Zobaczył że sobie dobrze radzisz i nie trzeba ci pomagć no a przy bliźniaczkach ci nie pomagał
Jak juz pisałam wczesniej od samego poczatku chodził do pracy:no:
Bo faceci tacy sa jak juz widza ze dajesz rade to mysla ze tak juz musi byc i ze nie mozemy miec gorszych dni czy byc chociazby zmeczone

reklama
Do góry