reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien doberek:)

oj widze,ze dzis pierwsza jestem:D ja juz od 6 nie spie:( Damian z Kuba wstali no i koniec spania:(

ale na produkowałyscie:szok::szok::szok:

myślałyscie aby załozyc "mamy siedzace w domu czesc 2" ????? bpo tu za duzo juz tych stron,ze idzie sie pogubic,na maluchy jest tak ze jak jest juz wiecej stron to sie zaklada nastepnas czesc tego podforum.

reklama
Ewon - to nie głupi pomysł - na staraczkach wątek główny ma już numerek 3 ale się tak człowiek nie gubi.

Dzień dobry - my nie śpimy od 6.20 ale my się lubimy jeszcze rano popieścić w łóżku, pobawić zabawkami (wszystko tylko żebym mogla pospać jeszcze te 15 min :sorry2::-p)
Zapowiada się ładny dzień na dworze więc chyba pospacerujemy a na 15 muszę spadać do dentysty :angry: to ja już wolę iść do warszawy na piechotę :sorry2: Chociaż babka jest naprawdę super i wiem że mnie nie będzie bolało to jednak jakoś mi się tam nie chce iść :dry:
Idę śniadanie szykować ;-)

Hej dziewczeta, nowy tydzien zaczal sie.
Wczoraj chciałam z wieczorka jeszcze wejsc, ale moj mezus zapodał horrrrrrrrrrrorrrrrrr. Świetny był, tak sie przestraszylismy, ze bez kitu i przesady, moj malo z fotela nie spadl, pozniej smielismy sie dobre 10 min. A jeszcze pozniej cholera jakis szelest, piski później i okazalo sie, ze moja kicia jaskółke na balkonie zlapala. Zdazylam jej zabrac i w nienaruszonym stanie wypuscic. Ale wieczor.
A pozniej spac, bo jeszcze padnieta bylam.

My sciagamy z torrentow PRzeZ BIT COmEta. mala pomAGa mi pisaaac

ale na produkowałyscie:szok::szok::szok:
myślałyscie aby załozyc "mamy siedzace w domu czesc 2" ????? bpo tu za duzo juz ych stron,ze idzie sie pogubic,na maluchy jest tak ze jak jest juz wiecej stron to sie zaklada nastepnas czesc tego podforum.

No coz, funkcjonujemy juz tak dosc dlugo i nie mamy z tym problemow.:sorry2:

Nie wiem co u was - za dużo produkujecie.
Sobotę spędziliśmy na grillu u moich chrzestnych (ale to śmiesznie brzmi :-p ) a dzisiaj byliśmy na zakupach.

Pochwalę się - moja córcia dzisiaj dostała taki bidon ze słomką i od razu zaczęła z niego pić, co prawda jeszcze go przechyla jak butelkę ale wie jak z niego pić żeby leciało :tak::-D

Dzisiaj dzień samotników - mój M ma nockę, mój teść na nocy, szwagierka też i mąż Joanny (pewnie czytok czyta książki) też na nocy.
:-D:-D:-D:-D czytałam skończyłam ALEX kAVĘ A ZACZĘŁAM "Obrońcy Królestwa"Kossakowskiej wciągnęło mnie ;-)BRAWO DLA KAROLI:tak:
witam z rana:happy2:
ide nadrabiać zaległości:tak::tak:a mnie choroba zmogła mam 38.3 i mega katar:no:
ZDRÓWKA MALINKA ZYCZĘ :-):-)

A JA ZERWAŁAM SIE PUNKT 7 obudziłam Zuzke do szkoły i wogole jakies głupoty mi sie śniły ze sie wyprowadziliśmy i że z tego powodu spózniłam sie na egzamin :szok::szok::szok::szok: a wczoraj śnily mi sie pająki Słonko piuęknie świeci ale jeszcze chłodno na razie ide pic kawke i poczytac na razie
Sol szykuj nastepne kksiążki molikowi ksiązkowemu poprosze tez takie fajne :-p:-D:-D:-D

Sol ja tez musze wkoncu dojsc do dentysty,musze sie wkoncu zarejestrowac-osattanio termin mialam na 1.04 ale ,ze w tym samym dni i o tej samej godzinie mialam sprawe wiec nie poszlam:((

malinka ty mi tu nie choruj bo kawusie musimy wkoncu wypic:)

reklama
ja tu myślę ile nadrabiania a tu tak skromniusio:-D:-D
ide mojej ferajnie śniadanko robić ale jestem w szoku bo adam z julą jeszcze śpią tylko gangreniak nie:cool2:

Do góry