ja tez ale tyle czasu Was nie czytalam ze stesknilam siecoś mi się zaczynają oczka kleic, powoli trzeba by sie zbierac spac.... i tak długo dziś wytrzymałamzwykle zasypiam punkt 22 albo wczesniej
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez ale tyle czasu Was nie czytalam ze stesknilam siecoś mi się zaczynają oczka kleic, powoli trzeba by sie zbierac spac.... i tak długo dziś wytrzymałamzwykle zasypiam punkt 22 albo wczesniej
![]()

tutaj na forum w załączniku.spróbuj to łatweNie bardzo wiem gdzie można wklejać , a jedną fotkę mam swoich dzieci w swojej galerii ;-)

no ja mysleja tez ale tyle czasu Was nie czytalam ze stesknilam sie![]()
spróbowałąbyś nie

a gdzie Malina sie podziewa ?
Medeuska witaj wsród 1000 postowców 

ide czytac "GRA ANIOŁA " ;-) milego wieczorku i dobranoc wszystkim nawet ni wiecie jak ja Was kocham i nie moge nie zajrzec do Was 

kochana my cie tez kochamyhej ;-) melduje sie wieczorowo zeby nie bylo no i zebyscie mnie nie zapomnialy Witam nowa mamusiea gdzie Malina sie podziewa ?
ide czytac "GRA ANIOŁA " ;-) milego wieczorku i dobranoc wszystkim nawet ni wiecie jak ja Was kocham i nie moge nie zajrzec do Was
![]()

;-)ciesze sie bo dzia udalo mi zajrzec pare razyDzieki za powitaniehej ;-) melduje sie wieczorowo zeby nie bylo no i zebyscie mnie nie zapomnialy Witam nowa mamusiea gdzie Malina sie podziewa ?
![]()
miłęgo czytania
suepr tez tam bylam jakis miesiac temu albo nawet i nie caly

ten nasz BB-owy nalognajchetniej to tylko siedzialabym z Wami;-)ciesze sie bo dzia udalo mi zajrzec pare razy