reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I juz wysłałam zaproszenie do A&E:tak:
Dzieki ANKA:tak::tak::tak:

Moja Klaudia sie dzisiaj wywalila na spacerku tak ze poleciala buzka na chodnik:no:Teraz widze ze ma zdarta gorna warge i brodke:no:Ona to wogole stale musi cos zrobic.Wczoraj skakala po wyrze i spadal uderzajac sie głowa i twarza w kaloryfer i ma takiego duzego biniola na czole:no::no::no:Dobrze ze chociaz az tak sie drze jak sie wywala

reklama
Witam
Bylismy na jakims tam spacerku no ale bylo nieciekawie:no:Zimno i wietrznie:angry::angry::angry:
Teraz dzieciaki sie "bawia"a ja probuje sobie troszke posiedziec przy laptopiku:-);-)M jest obreczany i jakis wkurzajacy-chodzi i szuka sam nie wie czego:szok::-D

A&E
Dawaj namiary na nk:tak::tak::tak:

Jak juz Anka pisala Agnieszka Reinartz miasto Grevenbroich jak co to napiszcie dodatkowo swoje nicki z BB zebym wiedziala kto jet kto:sorry2: bo jeszcze tak dobrze was nie znam:sorry2::sorry2:

Mojemu dzis przyszedl rachunek za szpital i wezwanie karetki:szok::szok::szok:
Szpital 3.500euro karetka 680euro:szok::szok::szok:

Nic tylko zalamka dobrze ze jest ubezpieczony:happy2:
Tylko to chyba jest tak ze On bedzie musial zaplacic a ubezpieczenie mu odda:dry:
Byle tylko nie bylo tak ze ubezpieczenie bedzie chcialo sie wycofac bo to ronie bywa:dry::dry: a cena jest powalajaca:dry::dry: tak jak ja kiedys mialam rachunek bo bylam w szpitalu jako prywatny pacjent tez ponad 2 tys Euro dobrze ze m pozalatwial wszystko i nie musialam nic placic jednak znajomosc ordynatora na porodowce sie przydala:tak::tak:

Emily juz w lozeczku teraz czekam na m az przyjedzie z pracy;-);-)
Kurde cos mi sie zmywarka psuje nie chce mi wody wypompowywac musze ja po 4 razy wlanczac i dalej nic program mycia sie skonczy a wody pelno na dole nie wiem czy sa rury zapchane filter czyscilam i jest ok:dry::dry: mam jeszcze gwarancje ale m mowi ze jak beda rury zapchana a ja ich wezwe to bede musiala wszystko sama zaplacic:dry::dry:

Moja Klaudia sie dzisiaj wywalila na spacerku tak ze poleciala buzka na chodnik:no:Teraz widze ze ma zdarta gorna warge i brodke:no:Ona to wogole stale musi cos zrobic.Wczoraj skakala po wyrze i spadal uderzajac sie głowa i twarza w kaloryfer i ma takiego duzego biniola na czole:no::no::no:Dobrze ze chociaz az tak sie drze jak sie wywala
wlasnie cie zaakceptowalam:tak::tak:

Ja tez codziennie chodze,wycieram kurze,przestawiam piore,odkurzam i tak w kolko macieja,przy dziecku nie da sie dlugo utrzymac porzadku:-Djestem maniaczka:-D

Ja własnie pomalowalam sobie paznokcie przy rekach i dziewczynkom przy nozkach:tak::tak::tak:
M wzial cala trojce do salonu i poszli grac na sony:-)

biedaczka Ale wiesz ja tez taka bylam za dziecka non stop obita chodzilam:baffled:
Jak juz Anka pisala Agnieszka Reinartz miasto Grevenbroich jak co to napiszcie dodatkowo swoje nicki z BB zebym wiedziala kto jet kto:sorry2: bo jeszcze tak dobrze was nie znam:sorry2::sorry2:

Byle tylko nie bylo tak ze ubezpieczenie bedzie chcialo sie wycofac bo to ronie bywa:dry::dry: a cena jest powalajaca:dry::dry: tak jak ja kiedys mialam rachunek bo bylam w szpitalu jako prywatny pacjent tez ponad 2 tys Euro dobrze ze m pozalatwial wszystko i nie musialam nic placic jednak znajomosc ordynatora na porodowce sie przydala:tak::tak:

Emily juz w lozeczku teraz czekam na m az przyjedzie z pracy;-);-)
Kurde cos mi sie zmywarka psuje nie chce mi wody wypompowywac musze ja po 4 razy wlanczac i dalej nic program mycia sie skonczy a wody pelno na dole nie wiem czy sa rury zapchane filter czyscilam i jest ok:dry::dry: mam jeszcze gwarancje ale m mowi ze jak beda rury zapchana a ja ich wezwe to bede musiala wszystko sama zaplacic:dry::dry:

no wlasnie niewiadomo co z tego bedzie ale to nagly wypadek co innego ciaza a taka sytuacja.Nic sie nie da zrobic bo z nimi czyli ubezpieczalniami nigdy nic nie wiadomo

MY juz po kolacji piwko otwarte wiec na dzies juz sie zegnam
Dobranoc Babeczki

reklama
Do góry