przypadki w naturze sie czasem zdarzają więc uważaju mnie w rodzince nie ma blizniakow u mojego m tez nie![]()

ale by były jaja

wiem ,czasem mi odbija w dekielAgnes niemożliwa jesteś![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przypadki w naturze sie czasem zdarzają więc uważaju mnie w rodzince nie ma blizniakow u mojego m tez nie![]()
wiem ,czasem mi odbija w dekielAgnes niemożliwa jesteś![]()
dziewczyny piłyście coś??
![]()
to forum samo sie rozprowadzaKobietki, ja się żegnam. do jutra miłe Panie. pozdrawiam. nie pić więcej proszę bo to forum rozprowadzicie![]()
Dobranoc:-)Kobietki, ja się żegnam. do jutra miłe Panie. pozdrawiam. nie pić więcej proszę bo to forum rozprowadzicie![]()
oj ani nie gadaj pewnie m zarzucalby ze to nie jego...przypadki w naturze sie czasem zdarzają więc uważaj
ale by były jaja
wiem ,czasem mi odbija w dekiel![]()
dobranocKobietki, ja się żegnam. do jutra miłe Panie. pozdrawiam. nie pić więcej proszę bo to forum rozprowadzicie![]()
Zazdroszcze Tobie takiej ciazy bez dolegliwoscianabubko jeszcze nic mi nie dolegamysle ze tak zostanie i bedzie jak przy Sewku ze gdyby nie zpozniajaca sie @ nie wiedzialabym ze jestem w ciazy
![]()
ja tez tak.tyle ze u mnie jeszcze sennosc dochpdzila,ale ja zawsze bylam spioch....anabubko jeszcze nic mi nie dolegamysle ze tak zostanie i bedzie jak przy Sewku ze gdyby nie zpozniajaca sie @ nie wiedzialabym ze jestem w ciazy
![]()
dobrze powiedziane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)to forum samo sie rozprowadza![]()
Dobranoc:-)
A ja jeszcze posiedze bo M chce laptopa no to Mu zrobie na złosc;-)
o Ty złośnicoDobranoc:-)
A ja jeszcze posiedze bo M chce laptopa no to Mu zrobie na złosc;-)