reklama
Mojego tez cały dzien nie bedzieja juz troche ogarnelam...
moj m zaraz wychodzi do roboty i caly dzien go nie bedzie![]()

Ja rano musialąm sprzatac cała kuchnie zanim zaprowadzilam mlodego do przedszkola

luna665
Mama grudniowa 2007
No i nigdzie nie poszłam. Mama w szpitaluojcu lekarza załatwia, wróci tak późno, ze tylko zdąży sie przebrać i do pracy, a tylko do Moni to ja zis weny w ta pogode nie mam. Jutro pojadę i tu i tu razem z Piciem.
Gdzies ktos pytał co to szkitaszi-to szkity-nogi. Takie powiedzonko moje.
Piotr wróci z pracy to pójdziemy do kablówki umowe rozwiązać, a później do Kauflandu na zakupy. Obiad w lodówce tylko czeka żeby na patelkę wrzucić, a ja musze liste zakupów uszykowac, właśnie mnie olśniło...
GG juz mam, ale musiałam ściągnąc i zainstalować starszą wersję, bo ta nowa to lipa straszna. POdawałam dobre hasło, a ten mi kryzczy, że złe.
Gdzies ktos pytał co to szkitaszi-to szkity-nogi. Takie powiedzonko moje.
Piotr wróci z pracy to pójdziemy do kablówki umowe rozwiązać, a później do Kauflandu na zakupy. Obiad w lodówce tylko czeka żeby na patelkę wrzucić, a ja musze liste zakupów uszykowac, właśnie mnie olśniło...
GG juz mam, ale musiałam ściągnąc i zainstalować starszą wersję, bo ta nowa to lipa straszna. POdawałam dobre hasło, a ten mi kryzczy, że złe.
medeuska
październikowa mama'09
waniliowe? hm. nie znam, jakie to i gdzie kipilas??No a wczoraj Im kupilam takie dobre waniliowe![]()
bo az jestem ciekawa

nie bo do mnieanka heh to wpadnij do mnie na kawke jak znajdziesz troche czasu![]()

ania tez bede tsknic

wpadłam do was sie naoliwkowac, bo bez was zyc nie moge i każda chwile trzeba wykorzystac

moj ma wolne dopiero od 8 i 2 tyg wiec gdzie planuje jechacMojego tez cały dzien nie bedzieAle od poniedzialku no w sumie to od wtorku bedzie caly miesiac w domu wiec bede mogla sie poobijac
Ja rano musialąm sprzatac cała kuchnie zanim zaprowadzilam mlodego do przedszkolaM powiedzial wieczorem ze umyje naczynia a tu dupa
Wszystkie lezaly nawet nie zamoczone myslalam ze wyjde z siebie

lubię to oglądaćo 11 perfekcyjna pani domu![]()

medeuska dzieki za przypomnienie,zaraz włączę tV zeby mi nie umkneło

reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
ok dziewczyny ja spadam m wlasnie dzwonil ze zwolnil sie wczesniej z pracy zeby jechac ze mna do lekarza bo w poniedzialek tez maja zamkniete bo jest swieto a ja mam coraz silniejszy bol:-
-( trzymajcie kciuki zeby to nic powaznego nie bylo
Podziel się: