reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

BEATA
Duuuzo zdrowka dla babci:tak::tak::tak:Oby sie polepszyło

Moje dzieci dostaja na głowe przez ta pogode:no::wściekła/y:Cala trojka jeczy i marudzi:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Albo i też może to być z dnia na dzień, w każdej chwili... ach

To dobrze dałam znak że żyję :-D:-D lecę bo się Kubek obudził i coś marudzi, może później zajrzę jak dam radę, jak mnie nie zamęczy jeden z drugim hehe

Beatko to smutne co spotyka teraz Twoją babcię ,kolej życia, Ty wstępujesz na nową drogę życia ,a babcia na ostatni przestanek ...i ja odmówie modlitwę

Tłukę w m-y czasie z Klaudia matematykę,udziela mi się jak patrzę na suwaczki :Oblicz sposobem pisemnym :Jeżeli Klaudia ma urodziny za 81 dni ,to za ile tygodni będzie miała urodziny??:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tłukę z nią matmę i zadania z treścią ...rany jakie ona cuda wymyśla:))))))))))))))

witam sobotnio:happy:
idę nadrabiać:tak::tak:
moje kochanie z imprezki wróciło wczoraj o 23.20 zastał mnie przy kompie:-D:-Di ha ha ha tylko 2 piwka wypił:szok::szok:reszta towarzycha bawiła się podobno do 4 rano ale film urwał się im koło 24:-D:-Ddzwonił piotrka kumpel z pytaniem kto go do domu odwiózł bo nie wie:szok::szok::-Dpytałam piotrka czemu tak szybko wrócil powiedział że wyszedł on i jeszcze jeden kumpel który ma 4 m-cznego bombla bo powiedział że nie chciał żebym całą noc sama wstawała a i sobote męczyła sama bo on by miał pewnie kaca:tak:tak więc zaskoczył mnie:szok:
dobra ide czytać nie uciekajcie:no::-)

Wróciłam z psiakiem ze spacerku i jeszcze coś Wam napiszę.
Dziś był kolejny truskawkowy dzień.
Kupiłam 3 kg.:szok::szok::-D:-D:-D
1)porcja na surowo zanim do domu dotarłam.:-D:-D:-D
2) truskawki gniecione z cukrem :-D:-D:-D
3) porcja to mus z cukrem,ale nie taki wyszukany jak Adama Malinki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
4) pierogi z truskawkami
5) zupa truskawkowa
6 ) koktail z truskawek
7) niedawno przed kompem surowe tak z 0.5 kg
8) właśnie zajadam kolejny talerz zupy truskawkowej
9) no i jeszcze zostały,aż szkoda ,żeby w lodówce stały.
Chyba im smutno tak samym na tym durszlaku :-D:-D:-D:-D
Chyba pójdę i im powiem ,że za chwilę będą zjedzone,bo język w tyłek wpada jak tak się na mnie patrzą.
No zjedz mnie,zjedz normalnie wołają do mnie.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Właśnie zjadłam ostatnią porcję truskawek i mogę z czystym sumieniem iśc spać.:-D:-D:-D
Rano idę na bazarek .Zgadnijcie po co?:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrej nocki dziewczynki :rofl2::rofl2:
TRUSKAWKOMANIACZKA:-D:-D:-DJA MALINKA TY TRUSKAWKA JAK NIC:tak::tak:
Witam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo :tak::tak::tak::tak:
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)
ALE FAJNIUTKI DZIEŃ ZAZDROSZCZĘ...BAWCIE SIĘ ROBACZKI DOBRZE:tak::tak:

na razie tylko Witam :-D zaległosci nadrobie pózniej :tak:wczoraj zabalowaliśmy do 0.30 ;-)ale było super pogoda tylko nie dopisala ale towarzystwo doborowe :-D chyba tego nam z mężem bylo trzeba Nawet sie zastanawialism z mężem czemu wczesnij sie tak nie spotykalismy z tą gałezia rodziny To jest cioteczna siostra mojego męża z ktora sie razem wychowywal bo moj mąż urodził sie w czerwcu a Beata w sierpniu :tak: Gabi latala po domu bawiła sie z piesekiem bo maja pokojowca Mele i caly czas wołal Mela Mela i za kotem jedzenia dużo smialimy sie ze porawiny poprawin Milego dnia :-D
SUPEROWO KOCHANA KWITNIESZ TAK TRZYMAĆ:tak::tak:
U mnie jest tak samo:tak:Jak ide gdzies z jedna dziewczynka to po chwili zaczyna tesknic i woła rodzenstwo:tak::tak::tak:
Ja chyba wezme sie za porzadki poki dzieciaki bawia sie u Dominika:-)Ale jakos mi sie nie chce:no:
Mam wizje co chce popsrzatac ale nie ma kto mnie w dupe kopnac:-D:-D:-D
SKĄD JA TO ZNAM ......JA MAM WIZJE SPRZĄTNIĘTEJ KUCHNI OD RANA A TO JUŻ PRAWIE WIECZÓR A W KUCHNI DALEJ BURDELLO:-D
Moja calą trojca tez szybko zaczeła chodzic:tak:Dominik chodzil sam jak mial 10,5 miesiaca:tak:Klaudia pierwszy raz sie pusciła jak miala 9 miesiecy ale uderzyla sie glowa w szafe i zrobila sobie przerwe.Potem jak miala 11 miesiecy to sidzac na murku w piaskownicy zaczeła sobie podskakiwac i tak sie odbila ze wstala i poszła:tak::tak::tak:A Wiktoria roznie zaczynała bo najpierw sama sie podnosila bez podpierania sie o nic ale w sumie to zaczela chodzic jakos tak jak Klaudia:tak::tak::tak:

Ide zrobic mlody picie bo juz nie ma szans zeby spaly dalej:no:
MOJE DZIECI PÓŹNO ZACZEŁY CHODZIĆ ADAM MIAŁ 14 M-CY JULIA 16 M-CY A GANGRENIAK TO NARAZIE ZAGADKA:baffled:ALE JAKOŚ MI NIE SPIESZNO TERAZ MAM GO PRZYNAJMNIEJ NA OKU JAK SIĘDZĘ NA BB:-D

NO I GDZIE POUCIEKAŁYŚCIE???????
IDĘ NA POBOCZE..........

reklama
nie mogłam sobie odmówic ,by wam tego nie pokazać:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-):-):-)dobre:-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

GRTAULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witamy!

a gdzie oddzielanie mysli??????????:-):-):-):rofl2:

ktos ci trcionke poprzestawial:-)

kobieto nie szalej,zebys nie przedobrzyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bo w dupe dostaniesz!!!!!!!

A&E jak sie czujesz dzisiaj?pomogly juz leki????????

Tak dziekuje juz duzo lepiej bolu juz prawie w ogole nie mam a z sikaniem tez sie juz unormowalo:tak::tak:

A moje dziecie rozbrykane smieje sie ciągle i z byle czego chyba sie wyspał

Super fotki maly usmiechnety od ucha do ucha

Moja calą trojca tez szybko zaczeła chodzic:tak:Dominik chodzil sam jak mial 10,5 miesiaca:tak:Klaudia pierwszy raz sie pusciła jak miala 9 miesiecy ale uderzyla sie glowa w szafe i zrobila sobie przerwe.Potem jak miala 11 miesiecy to sidzac na murku w piaskownicy zaczeła sobie podskakiwac i tak sie odbila ze wstala i poszła:tak::tak::tak:A Wiktoria roznie zaczynała bo najpierw sama sie podnosila bez podpierania sie o nic ale w sumie to zaczela chodzic jakos tak jak Klaudia:tak::tak::tak:

Ide zrobic mlody picie bo juz nie ma szans zeby spaly dalej:no:
Mnie ciekawi kiedy moja mala zacznie chodzic:tak::tak: jak narazie tylko stoi przy stole czy przy meblach ale sie przy nich sama nie porusza:no::no: m ma caly czas nadzieje ze do wakacji bedzie chodzila ale ja raczej w to watpie:no::no::no:

Dziewczyny a ile mialy wasze maluchy jak zaczely chodzi ????
ja mam taki pchacz w piwnicy ale nie wiem czy go wyciagnac nie wiem czy to dla niej nie zawczesnie???

my juz po zakupch nalatalam sie dzisiaj jak glupia:tak::tak: pojechalismy po 14 a
dopiero teraz wrocilismy:szok::szok:
Kupiam Emily dzis zyrafe z fisher price fajna jetst podoba mi sie ale ja sadze ze Emily juz ma dosc zabawek i potem sama nie wie czym ma sie bawic ale tak to jest jak tatus rozpieszcza coreczke :szok::szok::szok:

Załączniki

• 1194-Fisher-Price-Giraffenkugelbahn-K.jpg
    1194-Fisher-Price-Giraffenkugelbahn-K.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 42
Do góry