reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a kuś się kuś:-D:-Da jakby odmawiał to pamiętaj przypomnij mu kobiecie w ciąży się nie odmawia i to niczego:-D

nie dam się:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

CHWALĘ SIĘ :
Klaudia najlepiej z całej szkoły napisała egzamin 6 klasisty na 37 punktów.
Pomimo ,że nie uzyskała kompletu 40 punktów to i tak jestem z niej MEGA DUMNA
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
GRTAULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe...tez siedzę w domku z synkiem ;-)
..a teraz mozna posiedziec troszke dluzej bo mezus jest na strazy ;-)więc zagoscilam tu do Was :-)Pozdrawiam
witamy!

Lecę się ubrać i zacznę odgruzowywać dom:-D:-D,muszę dziś pomyć okna ,w końcu sosny przestały pylić ,pstryknę potem pokój wytapetowany w czwartek prze nasz team M&K :-DObiad mam dziś z wczoraj ,bo sądziłam ,że będe dziś w przcy wiec narobiłam bigosiku z młodej kapustki ,mam też trochę leczo z cukini i papryki z kiełbaską ,namieszam i palce lizać:eek:Mam wolne ,pięknie po prostu ,ale jutro jadę do pracy:tak:Moi sąsiedzi pojehali do warszawy na ślub wnuczki ,a ja opiekuję sie ich kotami ,kazałam pozdrowić Mamę helenki:-D:-D:-DI cokolwiek ciałam napisać ,to nie pamiętam już ,wy teraz piszcie:tak:;-)
Patrysia jak tam nocka?
a gdzie oddzielanie mysli??????????:-):-):-):rofl2:

A ja sobie obejrzałam willa i grace ,teraz wlasnie wycieram kurze,yagldam ,a tu tlumow nie ma ,dyieciaki mi klawiature popryestawiiaz no skaraniwe boskie,tak pisy
ktos ci trcionke poprzestawial:-)

Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmy:baffled: przywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi:-D a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli:szok:
kobieto nie szalej,zebys nie przedobrzyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bo w dupe dostaniesz!!!!!!!

A&E jak sie czujesz dzisiaj?pomogly juz leki????????

reklama
Anabuba musze, a kto to zrobi? trudo, tak wypadla przeprowadzka na szybko i nic nie poradzimy:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

w sumie to juz prawie wszystko mam naszykowane, teraz w sumie moge sobie posiedziec i odpoczac chwike, bo nie dużo mi zostało...

To kiedy on wyjeżdza do pracy ? ja byłam przekonana ,ze wlipcu dopiero,
Masz rację ,wykorzystuj ,ale dlaczego tylko do pracy?:-D
Jedzie 3 lipca:tak::tak::tak:Ale stwierdzil ze chce pobyc troche z dziecmi bo pozniej zobaczy Ich najwczesniej po kilku miesiacach:tak:
Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmy:baffled: przywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi:-D a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli:szok:
Oszczedzaj sie babo:no:

WIKTORIA
Swietny jest ten Twoj Kamilek i bardzo podobny do Ciebie:tak::tak::tak:
Widze ze juz sie bierze pomalutku za chodzenia:-)

reklama
Moja calą trojca tez szybko zaczeła chodzic:tak:Dominik chodzil sam jak mial 10,5 miesiaca:tak:Klaudia pierwszy raz sie pusciła jak miala 9 miesiecy ale uderzyla sie glowa w szafe i zrobila sobie przerwe.Potem jak miala 11 miesiecy to sidzac na murku w piaskownicy zaczeła sobie podskakiwac i tak sie odbila ze wstala i poszła:tak::tak::tak:A Wiktoria roznie zaczynała bo najpierw sama sie podnosila bez podpierania sie o nic ale w sumie to zaczela chodzic jakos tak jak Klaudia:tak::tak::tak:

Ide zrobic mlody picie bo juz nie ma szans zeby spaly dalej:no:

Do góry