reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ha ,ha Agnes jestem pierwszaaaaa:-D:-Dno nic ,nadrobiłam popatrzałam tu i tam ,nie napisałyście się wczoraj za dużo:tak::tak:to akurat super...nie wiem co teraz ,?,próbować sie jeszcze drzemnąć ,czy robić drugą kawę ,bo przecież Ksawka trzeba jeszcze do przedszkola na 8 odstawić:eek:

witam laski:happy::happy::happy:
za oknem obłędne słoneczko jupi:-D:-D:-D
wszystkiego najlepszego dla wszystkich naszych dzieciaczków i dla tych mamusiek które czują się jeszcze dziećmi w dniu święta dziecka
80.gif

Wszystkim dzieciaczkom wszystkiego najlepszego,aby ich uśmiech nigdy nie schodził z ich twarzy :-):-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• showthumb.php.gif
    showthumb.php.gif
    2 KB · Wyświetleń: 113
witam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie
Oj to współczuję ale wiesz jak mówią im wczesniej dziecko to przejdzie tym lepiej,łagodniej sie w tedy przechodzi.więc głowa do góry :tak::tak::tak::tak:

joanna bardzo możliwe że to ospa bo to jej pora właśnie w okresie od kwietnia do sierpnia ospa najczęściej występuje:tak:a jak gabi i wojtek nie mieli to mogą mieć i może nawet lepiej żeby mieli co ??będziesz miała już z głowy:-)

najgorsze to to zeby pozostała dwójka sie nie zaraziła bo troje ospiaków w domu to :szok: dzis mialy miec festyn w szkole jutro miala jechac Zuzia na wycieczke do Baltowa musze isc do wychowawczyni bo przeciez jak dziecko nie jesdzie to powinna oddac kase zaplacona jakby to bylo 5 zl to nawet bym sie nie upominala ale 35 zl bedzie na leki :-(na rzaie ide sie szykowac do lekarza na razie Miłego dnia :-D

reklama
joanna bardzo możliwe że to ospa bo to jej pora właśnie w okresie od kwietnia do sierpnia ospa najczęściej występuje:tak:a jak gabi i wojtek nie mieli to mogą mieć i może nawet lepiej żeby mieli co ??będziesz miała już z głowy:-)
miesiąc siedzenia w domu :-:)crazy: i teraz bede ich czesciej ogladac czy cos nie wysypało:szok:

Do góry