reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ha ,ha Agnes jestem pierwszaaaaa
no nic ,nadrobiłam popatrzałam tu i tam ,nie napisałyście się wczoraj za dużo
to akurat super...nie wiem co teraz ,?,próbować sie jeszcze drzemnąć ,czy robić drugą kawę ,bo przecież Ksawka trzeba jeszcze do przedszkola na 8 odstawić

Joanna73
uzależniona od BB
witam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie
Oj to współczuję ale wiesz jak mówią im wczesniej dziecko to przejdzie tym lepiej,łagodniej sie w tedy przechodzi.więc głowa do górywitam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie

joanna bardzo możliwe że to ospa bo to jej pora właśnie w okresie od kwietnia do sierpnia ospa najczęściej występuje
a jak gabi i wojtek nie mieli to mogą mieć i może nawet lepiej żeby mieli co ??będziesz miała już z głowy:-)

Joanna73
uzależniona od BB
najgorsze to to zeby pozostała dwójka sie nie zaraziła bo troje ospiaków w domu to
dzis mialy miec festyn w szkole jutro miala jechac Zuzia na wycieczke do Baltowa musze isc do wychowawczyni bo przeciez jak dziecko nie jesdzie to powinna oddac kase zaplacona jakby to bylo 5 zl to nawet bym sie nie upominala ale 35 zl bedzie na leki :-(na rzaie ide sie szykowac do lekarza na razie Miłego dnia 

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
miesiąc siedzenia w domu :-joanna bardzo możliwe że to ospa bo to jej pora właśnie w okresie od kwietnia do sierpnia ospa najczęściej występujea jak gabi i wojtek nie mieli to mogą mieć i może nawet lepiej żeby mieli co ??będziesz miała już z głowy:-)

Podziel się: