reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kochana nawet nie wiesz jak mi pomaga:tak: wanne on wczoraj szorował 2 godziny:tak: ja powiedzialam mu jescze zanim sie wprowadzimy ze jej nie tkne- bo aż brązowa z brudu-jakby nie myta przynajmniej rok!!! wyszorowal pieknie do białego-az byłąm w szoku- wszystkie kotły kurzu pobieżnie mi pozmywał ja juz sobie tylko na picus glancus sama zrobie tak jak on by nie zrobił:-D no i on wiekszosc rzeczy pakuje- naprawde wczoraj baaaaaardzo dużo zrobił, no ale ja tez sie narobilam jakby nie było- teraz to ja nawet nie wiem za co sie zlapac bo w tym rozpieprzu to za bardzo tez nie mam jak-wszedzie meble nastawiane po całym mieszkaniu-ale w czwrtek beda wywozic i bedzie ok:tak::tak::tak:
No to super ze ci tak duzo pomaga:tak::tak: a ja juz myslalam ze ty prawie wszystko sama robisz:baffled::baffled: No ale z tego co piszesz to roboty macie bardzo duzo:baffled::baffled:

Dobrze, że tak pomaga, bo sama po łokcie byś się urobiła a to Tobie nie wskazane!!!
no, on robi takie rzeczy jakich ja nie moge, nad wanną mis ie schylał-jak juz wszystko wyniosą to go do mycia okien zatrudnie:tak:i sama jeszcze nie wiem do czego:-D na oewno kafelki aż po sufit mi bedzie myc kolo piecyka bo ja sie wspinac nie bede:-p:-p

No to super ze ci tak duzo pomaga:tak::tak: a ja juz myslalam ze ty prawie wszystko sama robisz:baffled::baffled: No ale z tego co piszesz to roboty macie bardzo duzo:baffled::baffled:
noo kochana bardzo dużo- ona chba tu nei sprzatała wogóle:baffled::baffled::baffled: zeby 2 godz myc piecyk:szok: jeszcze suflada cała z kurzu z piecyka mi zostala ale jakos mam obrzydzenie do tego i chyba zostawie dla m:-D

teraz ide rozwiesic pranie:tak:

No to w jakim syfie ona mieszkala:szok::szok::szok: zeby az tak mrudem zarosnac to musial chyba nic nie robic:szok::szok::szok:
nooo.. tu chyba nie bylo sprzatane prze minimum 2 lata..........................

pranie rozwieszone- drugie sie robi- teraz od niej- wszystko od psów obsikane- bo smierdzi w całym domu z tego jej kosza na pranie-wiec wole to wyprac i rozwiesicx niz wąchac:-D:-D:-D

a ona, jak to moj m mowi-ona widzi tylko psy i nic wiecej- ale powiem ci tez neiwiem czy bym miala czas sprzatac- jak z tymi psami bylam wczoraj 5 godzin to non stopo gdzies siki, kupa itd.... bo tych psów 14:szok: wiec czasem naprawde mogla nie miec czasu zeby coz zrobic bo na biezaco podlogi trzeba co 5 minut wycierac:-D:-D:-D:-D

ale bez przesady- chocby 1 polke wytrzec w 1 dzien:-D to przez 2 lata ma 300 azy umyte wszystko:-D:-D:-D

a gdzie Ty tak szorujesz wszystko meduska? próbuje doczytac ale chyba nie znajdę :-( jakaś przeprowadzka??

a tak w ogóle to dzień dobry kobietki :happy:

nooo.. tu chyba nie bylo sprzatane prze minimum 2 lata..........................

pranie rozwieszone- drugie sie robi- teraz od niej- wszystko od psów obsikane- bo smierdzi w całym domu z tego jej kosza na pranie-wiec wole to wyprac i rozwiesicx niz wąchac:-D:-D:-D

a ona, jak to moj m mowi-ona widzi tylko psy i nic wiecej- ale powiem ci tez neiwiem czy bym miala czas sprzatac- jak z tymi psami bylam wczoraj 5 godzin to non stopo gdzies siki, kupa itd.... bo tych psów 14:szok: wiec czasem naprawde mogla nie miec czasu zeby coz zrobic bo na biezaco podlogi trzeba co 5 minut wycierac:-D:-D:-D:-D

ale bez przesady- chocby 1 polke wytrzec w 1 dzien:-D to przez 2 lata ma 300 azy umyte wszystko:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:14 psow no to juz sobie wyobrazam ten smrod:szok::szok::szok: po co czlowiekowi tyle psow a jak jeszcze kazdy siku czy kupke zrobi no to rewelacyjny zapach tam musi byc:szok::szok::szok: moi znajomi tez kiedys dostali mieszkanie gdzie wczesniej bylo 5 psow i tez sikaly gdzie popadlo no to nie umieli sie tego smrodu pozbyc musieli cale mieszkanie od podstaw wyremontowac nowy laminat kafelki itd bo wszystko przesiaklo a smrod i tak zostal :szok::szok::szok: ja nie wiem jak mozna taka hodowle psow z domu zrobic:szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:14 psow no to juz sobie wyobrazam ten smrod:szok::szok::szok: po co czlowiekowi tyle psow a jak jeszcze kazdy siku czy kupke zrobi no to rewelacyjny zapach tam musi byc:szok::szok::szok: moi znajomi tez kiedys dostali mieszkanie gdzie wczesniej bylo 5 psow i tez sikaly gdzie popadlo no to nie umieli sie tego smrodu pozbyc musieli cale mieszkanie od podstaw wyremontowac nowy laminat kafelki itd bo wszystko przesiaklo a smrod i tak zostal :szok::szok::szok: ja nie wiem jak mozna taka hodowle psow z domu zrobic:szok::szok::szok:
dlatego kupila dom zeby miec gdzi je trzymac- no ma je dla kasy wiadomo- no ale- kasa kasą ale porządek w domu musi byc, przynajmniej ja wole miec mniej kasy a nie miec takiego smrodu :confused2:

Mlena na nowym mieszkaniu sprzątam:-p:-p:-p

reklama
dlatego kupila dom zeby miec gdzi je trzymac- no ma je dla kasy wiadomo- no ale- kasa kasą ale porządek w domu musi byc, przynajmniej ja wole miec mniej kasy a nie miec takiego smrodu :confused2:

Mlena na nowym mieszkaniu sprzątam:-p:-p:-p
No dokladnie ja sobie nawet tego wyobrazic nie umiem jak ona mieszkala z tymi 14 psami na blokach:szok::szok::szok: a co z siasiadami nie skarrzyli sie ze tyle psow itd

Do góry