reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laseczki info od anabubki:
w biedronce:fotelik samochodowy 0-18kg meggy-169zł
parasol ogrodowy50zł
hugiss mega pack 39 90
dużo zabawek do piaskownicy+duże wiaderko za 25 zł
no przekazałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sama się chyba po te pieluchy wybiorę:tak::tak:

reklama
A my szalejemy i nie mam nawet czasu aby posiedziec na kompie.Ale jeszcze trochę,zaraz daje Oliwce kaszkę i o 21.00 kładę do łóżeczka.

dziewczyny całe mokre mimo że sa w krótkich rękawkach.teraz leci feel i są znowu tańce i granie piłkami i balonami.istny szał.mój pokój zamienił sie w boisko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cześć:tak:przepraszam, że się tak wcinam i nic nie czytałam od kilku dni:zawstydzona/y:
wszystkim chorym dużo zdrówka, szczególnie dla Kubusia (tyle przeczytałam)
dziewczyny piszę do Was z nowego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
dzisiaj się przeprowadziliśmy, jestem padnięta ale szczęśliwa i nawet ten bajzel mi nie przeszkadza, nie wiem co gdzie jest, cała sterta pudeł i worów

wpadnę może jutro wieczorkiem jak się nieco ogarnę

pozdrawiam wszystkich i witam nowe mamusie;-)

maly zasypia lbo juz spi, ja pazurki juz mam zrobione :-) zaraz ide sie kapac i spac no hcyba ze zglodnieje... :-D

Wróciliśmy ze spaceru i z zakupów :tak::tak::tak::tak: jejku jaka ta moja Oliwka to sierota,ledwo zdążyłam ją z wózka wysadzić żeby sobie pobiegała a ona od razu wpadła jak długa w kałużę :no::no::no::no::no: i tyle żeśmy się naspacerowali po zakupach bo cała przemocona,spodnie to jak ścierki,jak przyszlismy do domu to nogi zimne,mam nadzieję ze mi się nie przeziebi bo mdziś wiatr jest :tak::tak::tak::tak:

jejku jak owoce strasznie podrożały,masakra.
Oliwka uwielbia jabłka Ligole,jeszcze nie tak dawno płaciłam za nie 3,90-4,00 a dziś przychodzę i cena tych jabłek wacha się od 4,50-5,00 :szok::szok::szok::szok::szok:
a najgorsze jabłka 3,20co kiedys takie jabłka kosztowały 1,50 :szok::szok::szok::szok:
morele prawie 10zł za kg- i skąd tu na wszystko brac kase jak tak wszystko drożeje z dnia na dzień a dziecku trzeba owoców kupić.:tak::tak::tak:potem niestety na inne rzeczy nie starcza,no to się wyżaliłam :happy2::happy2::happy2:

zjedlismy z Oliwka już zupkę i moja maruda usypia.
amni nie gadaj wszystko podrozalo :no:
dzisiaj rozmroze lodówke, bo m musi zmienic drzwiczki w drugą stronę żeby sie otwierały i zamrażalni mam tak strasznie oszrnoniony ze musze, bo ktos mi drzwiczek nie domknął i sie rozmrozila i zamrozila spowrotem:baffled::baffled: poki przed wyplata pusto w lodówce to moge to zrobic:-D:-D:-D
hehehe i jak tam lodowka :-D
dziewczyny to która chętna na pierogi zapraszam wyszło mi 210 :szok::szok::szok::szok:
ale co tam pomrożę a potem szybki obiad:tak::tak::tak:
spacereek zaliczyliśmy fajniusi pogoda trochę dziwna słonko grzeje i to tak fest na termometrze 24 ale wieje jak diabli i niebo takie przymglone zapowiadają na wieczór burze i deszcz :-:)-(jak już ma padać to niech leje w nocy a ajk znam urok pogody to jak się zaciągnie to potem bite 2 dni deszczu:wściekła/y::wściekła/y:
z dowiklusią nie mam kontaktu puściłabym jej eska ale mam 30 gr na koncie i czekam na przypływ gotówki co by doładować konto :tak:a to do niej niepodobne tyle czasu milczeć :no::no:może się jeszcze rozpakowuje:confused::confused:może telepatycznie ją ściągnę bo już się za nią stęskniłam :tak::tak::tak:
jej ani nie gadaj za mna tak pierogi chodza chyba jutro bede musiala cos zrobic bo normlanie mnie wyzre od srodka ochota na pierogi a najbardziej z kapusta i grzybami oj skreca mnie :baffled::baffled::baffled:
malinka on jest za słaby na rehabilitacje.:no:
Prawie cały czas leży i bajki ogląda.
Jak tylko się podniesie to do wymiotów go podrywa.
Troszkę w książeczce porysował,ale to dosłownie z 5-10 minut.
Kurcze,on nawet na zabawę nie ma ochoty.:-(
biedny Kubus...
wspolczuje bo wiem co to jest sami mielismy juz nie raz :no:
zdrowka zycze :tak:
hej laseczki info od anabubki:
w biedronce:fotelik samochodowy 0-18kg meggy-169zł
parasol ogrodowy50zł
hugiss mega pack 39 90
dużo zabawek do piaskownicy+duże wiaderko za 25 zł
no przekazałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sama się chyba po te pieluchy wybiorę:tak::tak:
ja ostatnio kupilam happy za 29,90 z kolorowanka tez w biedronce :tak:

cześć:tak:przepraszam, że się tak wcinam i nic nie czytałam od kilku dni:zawstydzona/y:
dzisiaj się przeprowadziliśmy, jestem padnięta ale szczęśliwa i nawet ten bajzel mi nie przeszkadza, nie wiem co gdzie jest, cała sterta pudeł i worów

jeeee ale Ci zazdroszcze,,, jak fajnie
:cool2::cool2::cool2: juz na swoim... no to kochana szalej :-D:-D:-D

no to agunia bardzo sie cieszę że już na swoim jesteście.bałagan nieważny,ważne ze to wasze.bałagan sie posprząta :tak::tak::tak::tak:no to szalejcie szalejcie kochana :-)

Oliwka już w łóżeczku leży,więc mogę odetchnąć.
oglądałam pogodę i mówią ze jeszcze 2-3 dni takich deszczy,oby.

Coś mi się omkęło o uszy że lipiec ma być bardzo upalny a sierpień ma być cały deszczowy i beznadziejny :tak::tak::tak::tak::tak:

Fajnie już masz swój kącik:-)

A ja właśnie się dowiedziałam, że niebawem będziemy i my robić PARAPETÓWĘ, bo teście już na dniach mają się przeprowadzić.
Ale ile remontów nas jeszcze czeka....
No i robimy prawidłowo - nowa dzidzia na nowy (odnowiony) domek:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

A ja właśnie się dowiedziałam, że niebawem będziemy i my robić PARAPETÓWĘ, bo teście już na dniach mają się przeprowadzić.
No i robimy prawidłowo - nowa dzidzia na nowy (odnowiony) domek:-D:-D:-D
a to na jakiej zasadZie - chyba nie doczytalam - pisalas cos na ten temat?? :zawstydzona/y:
my z m robilismy zawsze wszystko na odwrot :-D:-D:-D:-D

moje GRATULACJE !!!

no to agunia bardzo sie cieszę że już na swoim jesteście.bałagan nieważny,ważne ze to wasze.bałagan sie posprząta :tak::tak::tak::tak:no to szalejcie szalejcie kochana :-)

Oliwka już w łóżeczku leży,więc mogę odetchnąć.
oglądałam pogodę i mówią ze jeszcze 2-3 dni takich deszczy,oby.

Coś mi się omkęło o uszy że lipiec ma być bardzo upalny a sierpień ma być cały deszczowy i beznadziejny :tak::tak::tak::tak::tak:
sierpień ma być ładny,bo ja pielgrzymkę idę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Robimy prawidłowo - nowa dzidzia na nowy (odnowiony) domek:-D:-D:-D
i tak trzymać :-D:-D:-D:-D:-D
A ja Was kochane znów zostawiam.
Mały zjadł wreszcie normalny posiłek.
Wmusiłam w niego pół miseczki zupy.:-D:-D

reklama
Do góry