reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tez jestem mama ktora siedzi w domu mamy coreczke 19 miesiecy i staramy sie o drugie;) Jestem z moim mezem 9 lat i od 5 lat nie pracuje ale jeszcze nigdy mi nie powiedzial ze przy dziecich nie ma roboty:)on twierdzi ze ja pracuje 24 godziny na dobe:):-D

witamyyyyyyyyyyyyyy mąża masz chyba z innej planety ehhehe tylko pozazdrościć

oj dowikluś przy 8 takich szkrabów jak moje to na pewno bym miała darmowe wczasy w wariatkowie:-D:-D:-D:-D:-D
wsyp sobie cukier waniliowy do szklaneczek i poustawiaj na parapecie ja tak robie i okna otwarte mam i zero robactwa:tak::tak::tak:
siedzi moj julka patrzy na mnie i do piotrka mówi "wiesz co ta malina to jest nałogowiec"iotrek a czemu tak sądzisz????a julka" klika uśmiecha sie niby z nami a głowa w kompie no patrz udaje tylko że nas słyszy":szok::szok::szok::szok:piotrek wiesz julia mama też chce chwile tylko dla siebie ja zajmę się antoszkiem ty rysujesz to mama poklika....a julka" jakoś to musimy wytrzymać może kiedyś z tego wyrośnie":-D:-D:-D:-D
to co by mojej marudzie udowodnić że ja nie nałogowiec idę kolacyje zrobić:-p

o kurna ale córa ma gadaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
Ale u mnie jest burza:szok::szok::szok:Błyska sie jak cholera,grzmi i wieje tak ze mi drzwi trzaskały:szok::szok::szok:i musialam okna pozamykac:wściekła/y:
No ale poki co wcale nie pada:baffled:

oo tym cukrze waniliowym nie słyszałam mamie powiem jak pojadę bo tam las obok bloku i tez te czarne przecinki są hehehhe
ja miałam moskitiery ale rodzice mają pieska który na balkon biega sobie poszczekać i nie chcieli moskitier

Ja tez mialam miec moskitiery:-D:-D:-D;-)ale cos nie wyszło;-):-D

A te przecinki sa sezonowe jakies czy całe lato beda mi włazily do chaty:confused:
Własnie umylam sobie okno balkonowe bo mialam tam wiecej czarnego niz szyby:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pozniej chyba umyje sobie pozostałe okna w tym pokoju:wściekła/y:

MEDEUSKA
Udanych zakupow:tak:
Pochwal sie pozniej co kupilas:-);-)
w sumie nic ciekawego aż tak:tak:

jagody porzeczki ceresnie truskawki maliny grest i taki tam inne poznej warzywka:-p:-p:-p

a jak m przyejchal to wyczajne akup miesieczne.........
DZIEKUJE WAM WSYSTKIM ZAYCZENIE UDANYCH ZAKUPÓW:-D:-D:-D:-D

Mamo Helenki to super że anika przybiera:tak::tak::tak:

Witam wszystkie nowe mamy:tak::tak::tak::tak::tak:

teraz jestem objedzona, wszystk porobilam, mieso musialam pokroic na kawalki i poszykowac do zamrażarki.. ale w koncu skonczym zjadłam kolacyjke i mam luz:cool2::cool2::cool2:

ide do rowa:-D:-D:-D:-D

reklama
Dobra chlopaki pokąpane jeszcze mi by się przydało zjeść kolacyjke. Młodszy śpi (i dobrz bo strasznie marudził) a starszy sobie leży. Ale troszke posiedzę na kąpie. Dzwoniłam do m i jeszcze robi więc pewnie wruci nie wczesniej jak za 2 godzina jak nie puźnie . Możliwe że już będe spać bo jestem padnięta

Do góry