reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Mamusie-chociaż tu jest z kim pogadać:-):-):-)
U nas gorączka taka,że szkoda gadać -strach wyjść na spacer:baffled:
Mama Helenki jak na wcześniaczka to i tak duża laska ;-) Moja Zuzka tylko 1580 ważyła ale apetyt ma nawet w taki dzień jak dziś:szok:

witam nowa mamę tu zawsze można poklikać :)))
i widze obie mamy Zuzanki :)))

ja wróciłam z jazdy 40 min porządnej jazdy rowerowej i od razu puls inny hehehhe
jak wychodziłam to luneło deszczem ale jak wyjełam rower to od razu przestałmały śi wychasał się na placu zabaw a starsza z tata na boisko poszła tata se pograc a Zuza na rewerek

Ostatnia edycja:
widzisz dowikluś ja jakaś akręcona 3 dziecko a się zastanawiam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:przy 8 będe wiedziała:-D:-D:-D:-Dtfu tfu:-D:-D:-D
Cos mi sie wydaje MALINUS ze przy osmym bylabys jeszcze bardziej zakrecona:-D:-D:-D;-)

U mnie w domu nie jest az tak goraco a musze miec pozamykane okna bo właza mi do chaty te male czarne robaczki pelzaczki:no::no::no:To ile ich dzisiaj mialam to szok:szok::szok::szok:Całe stada tych malych pieprzonych przecinkow:szok::wściekła/y:
U mnie chyba znosi sie na burze

ja tez jestem mama ktora siedzi w domu mamy coreczke 19 miesiecy i staramy sie o drugie;) Jestem z moim mezem 9 lat i od 5 lat nie pracuje ale jeszcze nigdy mi nie powiedzial ze przy dziecich nie ma roboty:)on twierdzi ze ja pracuje 24 godziny na dobe:):-D

ja tez jestem mama ktora siedzi w domu mamy coreczke 19 miesiecy i staramy sie o drugie;) Jestem z moim mezem 9 lat i od 5 lat nie pracuje ale jeszcze nigdy mi nie powiedzial ze przy dziecich nie ma roboty:)on twierdzi ze ja pracuje 24 godziny na dobe:):-D
Witaj:-)
To chyba Twoj maz jest tutaj wyjatkiem;-):-D:-D:-D

Cos mi sie wydaje MALINUS ze przy osmym bylabys jeszcze bardziej zakrecona:-D:-D:-D;-)

U mnie w domu nie jest az tak goraco a musze miec pozamykane okna bo właza mi do chaty te male czarne robaczki pelzaczki:no::no::no:To ile ich dzisiaj mialam to szok:szok::szok::szok:Całe stada tych malych pieprzonych przecinkow:szok::wściekła/y:
U mnie chyba znosi sie na burze
oj dowikluś przy 8 takich szkrabów jak moje to na pewno bym miała darmowe wczasy w wariatkowie:-D:-D:-D:-D:-D
wsyp sobie cukier waniliowy do szklaneczek i poustawiaj na parapecie ja tak robie i okna otwarte mam i zero robactwa:tak::tak::tak:
siedzi moj julka patrzy na mnie i do piotrka mówi "wiesz co ta malina to jest nałogowiec"iotrek a czemu tak sądzisz????a julka" klika uśmiecha sie niby z nami a głowa w kompie no patrz udaje tylko że nas słyszy":szok::szok::szok::szok:piotrek wiesz julia mama też chce chwile tylko dla siebie ja zajmę się antoszkiem ty rysujesz to mama poklika....a julka" jakoś to musimy wytrzymać może kiedyś z tego wyrośnie":-D:-D:-D:-D
to co by mojej marudzie udowodnić że ja nie nałogowiec idę kolacyje zrobić:-p

MALINUS
:-D:-D:-DAle ta Twoja Julka ma teksciory:-D:-D:-D

Zaraz zobacze czy mam cukier waniliowy i jak znajde to tak zrobie:tak::tak:Mam tylko nadzieje ze moje dzieciaki mi nie zezra tego cukru;-):-D:-D:-D

Znalazłam cukier waniliowy ale tylko jeden:tak:Podzieliłam go na piec kieliszeczkow od wódy i ustawiłam trzy u mnie w salonie,jeden w kuchni i jeden u dziewczynek:-)
Tyle wystarczy czy musze miec wiecej:confused::confused::confused:

reklama
witam nową mamę

oj dowikluś przy 8 takich szkrabów jak moje to na pewno bym miała darmowe wczasy w wariatkowie:-D:-D:-D:-D:-D
wsyp sobie cukier waniliowy do szklaneczek i poustawiaj na parapecie ja tak robie i okna otwarte mam i zero robactwa:tak::tak::tak:
siedzi moj julka patrzy na mnie i do piotrka mówi "wiesz co ta malina to jest nałogowiec"iotrek a czemu tak sądzisz????a julka" klika uśmiecha sie niby z nami a głowa w kompie no patrz udaje tylko że nas słyszy":szok::szok::szok::szok:piotrek wiesz julia mama też chce chwile tylko dla siebie ja zajmę się antoszkiem ty rysujesz to mama poklika....a julka" jakoś to musimy wytrzymać może kiedyś z tego wyrośnie":-D:-D:-D:-D
to co by mojej marudzie udowodnić że ja nie nałogowiec idę kolacyje zrobić:-p

Niezła ta twoja córcia, altystka że ho. Pewnie masz z nią ubaw.

Mój Sewery tęż nieraz walnie jakimś tekstem. Ostatnio jak tato chciał go z busa wyciągnąć to powiedział" tata ty jesteś stary i nie masz siły"
a do mnie przez jakiś czas mówił np. Maleńka zapal mi

Do góry