reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jest taki upał ze za długo nie szło wysiedziec na tym balkonie:tak:No ale dzieciaki mialy frajde:tak::tak::tak::-)
Teraz dziewczynki juz spia a ja czekam za siora bo ma do mnie przyjsc:tak::tak::tak:
fotki fajne,ale główki gołe .Od wody bardziej ściąga.

oj agenciary:-D:-D:-D:-Dja to żeby się opalić to musiałabym otworzyć okno w kuchni tak w południe i się na podłodze położyć:-D:-D:-Dbo balkonu brak niestety:no:
każdy sposób jest dobry

słodkie te Twoje dzieciaki :tak::tak::tak::tak: jakie zadowolone :tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jesli chodzi o farbowanie to mój gin powiedział że nie można w pierwszym trymestrze bo w tedy wszystko się kształtuje w tedy może zaszkodzić choc nie musi.później już można.ja farbowałam po połowie ciąży dopiero :tak::tak::tak::tak: i przed porodem również :-)

byłam dzis w domu kultury u nas i od poniedziałku zapisałam Oliwke na fajne zajęcia.bedą trwały przez tydzień.Oliwka będzi chodzić ze swoja koleżanką żeby było im raźniej.Zahęcia będą trwały codziennie 1,5 godz w godz 9.30-11.00.będzie je prowadzić Pani z rytmiki.już nie ma wolnych miejsc,także tłok jest.60zł za to zapłaciłam.fajnie będzie Oliwka się rozerwie,będzie muzyka,tańce,gra na instrumentach jakieś zabawy będzie Pani wymyslać.i rodzice też mają brać udział,także będzie bardzo wesoło :tak::tak::tak::tak::tak:
cieszę się już na samą mysl tych zajęć.

Oliwka wstała,kurczę przez tą duchotę spać nie może,spała tylko 40min :no::no::no::no::no: i jest cała spocona,jakby wyszła prosto z kąpieli:tak::tak::tak::tak:

a upał u mnie dziś nieziemski,nagle się tak robiło.jest 30C :tak::tak::tak::tak:,istny żar.
zajęcia zawowiadają się świetne

A ja farbowała i w jednej i w drugiej ciąży :sorry2:

Napiszę wam tylko, że Niki przybrała na wadze 29 dkg :tak::tak::tak:
Ostatnio miała 3122 a dzisiaj 3410 :tak:

Goraco jak w piekle :zawstydzona/y:
pięknie przybrała.:-)

Agatulka ty też tu?;-) to ja się dołącze jeśli Mamy pozwolą:-)

U nas burza na zmianę z tropikiem...zwariować można.

Idę troszkę poczytać, żebym była w temacie:tak:

Pozdrawiam!!!
witam

sporo spadłooo
ale dobrze ze nabieraaa i często piszesz ze przybywa wiec to plusikkkk
a mleczko mamusiowe czy się nie udało???

u nas po obiadku podziubali w taki upał nikomu sie jeść nie chce
wezmę im banany na dwór może to dziubną
i chodź upierałam się nad obcięciem włosków córci bo ma takie długie piękne ale kurcze ma taką nadpotliwość i może jej lżej będzie choć do karku by 2 kitki muc zobic ale to musze strawić
U mnie też Kuba jeść nie chce.
Ja bym nie ścinała jak ma ładne włoski.
Zbierz gumką tak by nie leżały na szyi i karku i to samo.
Upały szybko miną a włosków szkoda.
Moja dama ma włosy za pas i żyje .
Co gorsze o każdy 1 cm ścięty wojnę mi robi.:szok::-D:-D:-D:-D

reklama
Witam Mamusie-chociaż tu jest z kim pogadać:-):-):-)
U nas gorączka taka,że szkoda gadać -strach wyjść na spacer:baffled:
Mama Helenki jak na wcześniaczka to i tak duża laska ;-) Moja Zuzka tylko 1580 ważyła ale apetyt ma nawet w taki dzień jak dziś:szok:

Mama Helenki jak na wcześniaczka to i tak duża laska ;-) Moja Zuzka tylko 1580 ważyła ale apetyt ma nawet w taki dzień jak dziś:szok:
witaj mamita.
Mój też wcześniak z 35 tyg.Urodził się 3350 ,ale jeść od początku nie chce.
Też były cyrki z ważeniem codziennym ,potem co tygodniowym potem comiesięcznym.
Jakoś poszło,ale cięzko było.
Teraz chłop ma już 6,5 roku ,więc nawet jak nie zje to mu nic nie będzie.:-D:-D:-D

Mamo Helenki-ładnie do przodu idzie.

Dziewczyny, potrzebuje krzesełko do karmienia, nie mam któraś już nieużywanego na sprzedaż???

reklama
Agatulka ty też tu?;-) to ja się dołącze jeśli Mamy pozwolą:-)

U nas burza na zmianę z tropikiem...zwariować można.

Idę troszkę poczytać, żebym była w temacie:tak:

Pozdrawiam!!!
witam nową mamusię:happy2:
sporo spadłooo
ale dobrze ze nabieraaa i często piszesz ze przybywa wiec to plusikkkk
a mleczko mamusiowe czy się nie udało???

u nas po obiadku podziubali w taki upał nikomu sie jeść nie chce
wezmę im banany na dwór może to dziubną
i chodź upierałam się nad obcięciem włosków córci bo ma takie długie piękne ale kurcze ma taką nadpotliwość i może jej lżej będzie choć do karku by 2 kitki muc zobic ale to musze strawić
ja julce obciełam włoski taka długość że w kitkę a raczej 2 się zwiąże a ma lżej na głowie:tak:chociaż ja całe życie nieomal nosiłam włosy do pupy i jakoś żyłam zawsze nosiłam latem podpięte:confused:
a gdzie Myszunia i Mlena??????????????????
czyzby Mlena jeszcze nie wrocila?
właśnie miałam o to pytać:tak::tak:
witam nową mamusię:happy2:

a u nas zagrzmiało a teraz leje...przynajmniej jest czym oddychać bo na dworze było 32 w cieniu a w mieszkaniu mam 29:szok:jak antoś zasnoł po obiadku to rozebrałam go do pampersa i w łóżeczku przykryłam tylko flanelową pieluszką a na łóżeczku powiesiłam zmoczoną pieluszkę co by mu się lepiej oddychało i tym sposobem spał mi 2.5 godziny co mu się zdarzyło po raz pierwszy od x czasu:tak::tak::tak:
apetytu u mnie też nikt nie ma :no:julia zjadła jogurt banana i miseczkę zupy pieczarkowej przez cły dzień ja ranno jogurt potem zupkę antoni mleczko zupkę i biszkopty piotrek rano śniadanie w pracy i w domku małą miskę zupy za to pijemy jak szaleni julka sama wypiła 2 litry soku antoni non top wodę i herbatki ja zrobiłam już 3 dzbanek wody z cytryną i miodem i wsystko osuszamy:szok:
dziewczyny w co mam ubierać na noc antoszkę jak jest tak duszno:confused::confused::confused:bo normalnie to on śpi w takich pajacykach ale jk jest tak duszno to nie wiem czy to nie za ciepłe:confused::confused:

Do góry