reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczeta. Usprawiedliwiam sie za wczoraj, latalam od urzedu do urzedu i cos czuje ze sie znow klopoty szykuja.
Upal masakryczny, nie idzie wysiedziec.
Troszke nadrobilam

asia bingo dokładnie ten:tak::tak::tak::tak:tylko ja płaciłam za niego chyba 30 zł:baffled:ale to właśnie ten:tak::tak:
Ja tez tego uzywam, rewelacja. Znajoma kiedys mi polecila i jest swietny. zaczelam uzyac zima, tak na zapas i dziala, nie poce sie nawet jesli zapomne.

dziewczynki dzwoniła do mnie anabubka że w jabłonce tam gdzie mieszka nasza wiktoria przeszła trąba powietrzna:-:)-:)-(nie wiemy co z wiktorią ja nie mam nic na karcie więc nawet do niej nie zadzwonie jak któraś może niech się z nią skontaktuje i anabubka prosiła żeby jej dać znać bo ona dopiero będzie mogła wejśc wieczorkiem o ile nie będzie burzy....dziewczyny proszę o info bo się bardzo martwię co z nią :-:)-:)-(
numer jest do niej na t a anabubka nie ma numeru w fonie do niej a na bb nie wchodzi:no::no::no:
kurcze oby wszystko było ok.......
No tak, zanim doczytalam dalej, zadzwoniłam do Wiktori, nic sie nie stało, całe szczęście.

Madziulka, bidulko, narobisz sie, a chociaz zarobisz?

Ja baaardzo zadko, tylko na okazje nakladam puder itp, no cienie, rzesy i delikatnie usteczka, to tak, bo oko zaznaczyctrzeba ( inaczej jak manekin wygladam), ale smród w autobusach odstraszyl mnie juz chyba z 4 lata temu, jak latem postanowilam chodzic na pieszo, tak nadal chodze , na okrago, zima tez, chyba ze baaardzo paskudnie.

komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak ja wam zazdroszcze tego raida. Ja nie moge uzywac, bo ryby w zbiorniku tez by padly.

może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D
Kurcze, ze ja o tym ni epomyslalam, kurcze, no

Dowikla-winny się tłumaczy:-D:-D:-D

obejrzalam ostatnio anily i deminy-fajowy film
i "zapowiedz" z Cagem-iezle zakrecony i trzymajacy w napieciu
Anioły i demony-bomba, tez ostatnio widzialam

Medea chwal sie później co fajnego kupiłas. Ja wczoraj patrzylam na buty letnie, typu laczki lub sandaly, kuzwa, albo brzydkie, albo dogie. Onuce se założę:-D:-D:-D

witam i jak jak narazie nie mam weny i czasu zeby wszystko poczytac bo rozmawiam z mama na skype ale potem napewno nadrobie:tak::tak:

ja to hcce dzis umyc okna w dwoch pokojach,
pofarboac wlosy bo mam mega odrosty... i chcialam sie obciac ale jeszcze nie wiem... :-D
farbujesz wlosy w ciazy???? moj ginekolog odrazu mi zabronil farbowania nawet farbami bez amoniaku to byla pierwsze rzecz ktora mi odrazu powiedzial
bo widzial ze farbuje:baffled::baffled::baffled::baffled:
Witaj JADZKA
Ja tez nie lubie jak moj M siedzi w domu:no:jakos mi nigdy robota przy Nim nie szła:no:
A tak wogole to ja tez siedze jeszcze w pizamie:szok:
ja tez nie lubie jak m jest dlugo w domu bo nic nie zrobie i czesto mamy wojne o byle gowno:baffled::baffled::baffled::baffled:

helooo
my od rana na spacerku bo pogoda piękna
ale tu ruch az trudno nadrobić

co do farbowania to ja słyszałam wersje ze wolno ale może nie wyjśc

Jadźka witaj o jakie suwaczki udane :pP

dowilkla miłego basenowania

AS uuu bałam się ze tylko u mnie podsiada mnie córcia i gra na mini mini

chyba u każdej jest ze jak ślubny w domu to nic nie idzie

jaka burza??????????
to ta co przeleciala obok mnie????????????
widzialam,troche powialo zagrzmialo i poszlo bokiem:cool2:
Anabubka u nas nic a Darka praca przy Racławickiej pływa !!!!!!
Zalało im cały dół w willi ,w której pracuje.
Normalnie nikt nie pomyślał,żeby jakieś zabezpieczenia porobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Serwerownia ,basen,pracownia acountów,i pomieszczenia chronione normalnie pływają.:baffled::baffled::baffled:
Mają tak 35-45 cm wody.
Horror normalnie.
dowikluś czemu mi się tak przypadkiem żadna czekolada nie chce otworzyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj błyska się śmigam kochanego utulić:tak::tak::tak:
może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D
papatki kochane do jutra:happy2:
genialny prezent :-D:-D:-D:-D:-D

HAHAHA
Kupilam czteropak i do tego było gratis jedno danio do picia przyklejone tasma samoprzylepna:-)I jak probowałam to odkleic i je porozdzielac to mi sie jedno zamkniecie zdarło:tak:
Teraz juz widzicie ze takei przypadki sie zdarzaja;-):-D:-D:-D

Mi do chaty wlatuja muchy:no:M zamiast kupic moskitiery to kupil jakies cos dla alergikow na pyłki
dobry ten Twój m :-D:-D:-D:-D

Ania własnie że mam słodka krew :tak::tak::tak::tak: i zawsze to ja jestem najbardziej pogryziona niestety :tak::tak::tak::tak: ale dzis jestem twarda i się nie dam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja też jestem najbardziej pogryziona,dlatego bez raida nie idzie żyć.

Jejku jak wam zadroszczę własnego gniazdka, normalnie:szok::szok::szok::-D:-D:-D my póki co na wynajmowanym, ale i tak nie jest źle, nie narzekam, wynajmujemy za 100 zł więc jest dobrze:tak::tak::tak::tak:

kurcze fajnie macie, ja mam w domku gitare ale nikt nie umie na niej grać:szok::szok::szok:
moi rodzice kiedyś grali ale to było wieki temu:shocked2::shocked2::shocked2:

anabuba nie przejmuj się nie jesteś sama ja co róż mam nowe syfiska, a najwięcej tych malutkich czarnych i choć bym nie wiem co robiła nic mi nie pomaga:no::no::no:
teraz na urodzinki zażyczę sobie chyba wizytę w salonie kosmetycznym, może tam co zdziałają:confused::confused:

bardzo fajniusi prezencik, może mój by mi taki zrobił:confused::confused::confused:
jak by wyskoczył opasany wstążką to bym chyba ze śmiechu padła:-):-):-):-)

troszeczkę nadrobiłam, nie mam siły na więcej, nie byłam na necie od czwartku, mąż w dom, bóg w dom jeśli wiecie co mam na myśli??? męża już odesłałam z powrotem w delegację i tak jakoś pusto mi sie tu zrobiło, znów pojechali na 2,5 tyg, ale teraz jak przyjedzie ma dostać umowę, więc może nasze plany się w końcu ziszczą:confused::confused::confused:
muszę Ci powiedzieć ,że 100 zł za wynajem to bardzo mało.
My prawie 10 lat temu płaciliśmy 400 $ miesięcznie za 60 m 2.,ale to Warszawa ,więc podobno zawsze drożej :baffled::baffled:

Na gitarze młoda gra od półtora roku .Wcześniej było pianino :-D:-D:-D:-D.
W zasadzie dla mnie różnicy nie ma ,bo lubię dźwięki obu instrumentów.
Zdecydowana różnica jest dla Klaudii ,bo jak to ona mówi pianina na plecy nie założy :-D:-D:-D:-D:-D a gitarę myk na plecki i idzie ...:-D:-D:-D
Co do syfków.Mnie też coś często wyskakuje zwłaszcza przed @,kiedy burza hormonalna w organizmie .Kosmetyków też sporadycznie używam.
Na co dzień podstawowa pielęgnacja twarzy jakimś płynem do twarzy i krem do tego_Od święta to już więcej.Wtedy dodatkowo cienie,tusz,kredka,pomadka i podkład z odrobiną pudru sypkiego dla wykończenia całości i wsio...:tak::-D:-D

Witam,

My wczoraj oglądaliśmy Yes Man z Carey`em :tak: Nie przepadam za nim ale film świetny, uśmiałam się nieźle :-D:-D:-D

Idziemy dzisiaj z Niki do przychodni, już mnie ciekawość zżera ile ona waży :zawstydzona/y:
napisz potem ile przybyła
My ciekawskie z natury :-D:-D:-D

witam się i ja ;-);-);-)trochę poczytałam ale nic nie zaznaczyłam:baffled::baffled::baffled:

kolejna przespana noc w nowym miejscu, bo dwie pierwsze to koszmar jakiś, oka nie zmrużyłam, pierwszej nocy coś mi stukało i wydawało mi się, że ktoś chodzi pod oknami a następej była straszna burza:szok::szok::szok::szok:

idę zrobić dziecku śniadanie bo mi już tu do kompa się dobiera:-D:-D:-D
kwestia przyzwyczajenia
Dobrze będzie

mój M chodzi do pracy na 10.00 rano więc może sobie pozwolic na nocne siedzenie na kompie :tak::tak::tak::tak:

a z rana sie trochę wkurzyłam,Oliwka rozwaliła bębenek :no::no::no::no: długo się nim nabawiła,w jej rękach wszystko się pali :-D:-D:-D:-D
szkoda bo był bardzo fajny ,jej to chyba trzeba kupić drewniany zeby nie popsuła :-D:-D:-D:-D:-D
Twój na 10 a mój przed 10 to z łózka wstaje a pracuje od 9 :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mojemu daj satalowy to i tak Ci rozwali ,bo musi sprawdzić z czego się składa :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

zrobiłm sie- wychodze-yczcie mi udanych zakupów:-D:-D:-D:-D

życzę udanych zakupów.:-D:-D:-D:-D

Witam i ja:-)
Własnie konczymy sniadanko i idziemy albo na podworko albo na balkon:tak:Pogoda dzisiaj zapowiada sie super:tak::tak:Wiec rozłoze mlodym basenik a sobie wezme krzesełko i bedziemy na słoneczku
miłego odpoczynku ;-):-):-)

Hej Wam! Niedawno się zwlokłam z łózka . Oglądałam z Sewerynem bajeczki...
Ja zjadłam śniadanko a Seweryn jak zwykle męczy małą miseczkę z płatkami.
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA DLA M.

A tak wogule to od jutra będzie w domu do końca tygodnia i niewiem czy wytrzymam. Ma robić kibelek i może Seweryna pokój ale wontpie bo kaski niestarczy. Już mi zapowiedział że komp będzie odpoczywał hi hi ciekawe.
Siedzę w koszuli i wyglądam strasznie a Seweryn mi tu zdjęcia robi... łobuziak, na szczęścię można wykasować.
mój jak w domu to też dzień stracony.
Wcale robota mi nie idzie :baffled::baffled:
Mój Kubuś miskę z płatkami codziennie rana zjada od 50 do 80 minut :-D:-D:-D
On zawsze ma czas :-D:-D:-D:-D

Jak ja wam zazdroszcze tego raida. Ja nie moge uzywac, bo ryby w zbiorniku tez by padly.

:-D
Luna u mnie raidy chodzą i jakoś na ryby to nie działa.
Kwestia chyba tylko,by w pobliżu akwa nie włączać.
Tak mi się wydaje.

helooo
my od rana na spacerku bo pogoda piękna
ale tu ruch az trudno nadrobić

AS uuu bałam się ze tylko u mnie podsiada mnie córcia i gra na mini mini

chyba u każdej jest ze jak ślubny w domu to nic nie idzie
Moja Klaudia w simsy 3 gra w każdej wolnej chwili.

Ufff nadrobiłam
Hurrra .
Jestem prawie na bieżąco.

noooo ja tez bym musiala sie farbnac,.... ino nie ma mi kto naloyc farby:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

a czemu zaraz nudzi... nie chce msi ie sprzatac to ide polazic:-D

a bogracz gotuje bo uwielbiam, a ztym wcale a tak dużo roboty nie ma:tak::tak::tak:
ja no ladnie tak uciekac od obowiazkow :confused::-p:-p:-p:-p
zrobiłm sie- wychodze-yczcie mi udanych zakupów:-D:-D:-D:-D
no to udanych... :-D:-D
Hej Wam! Niedawno się zwlokłam z łózka . Oglądałam z Sewerynem bajeczki...
Ja zjadłam śniadanko a Seweryn jak zwykle męczy małą miseczkę z płatkami.
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA DLA M.

A tak wogule to od jutra będzie w domu do końca tygodnia i niewiem czy wytrzymam. Ma robić kibelek i może Seweryna pokój ale wontpie bo kaski niestarczy. Już mi zapowiedział że komp będzie odpoczywał hi hi ciekawe.
Siedzę w koszuli i wyglądam strasznie a Seweryn mi tu zdjęcia robi... łobuziak, na szczęścię można wykasować.
hej no to powodzenia - wytzymasz z m :tak:;-) a zajrzyc choc czasem do nas :-D:-D
witam :happy2::happy2::happy2:
rano po burzy neta nie miałam ale tym sposobem wszystko wyprasowałam:-pi dobrze bo już jest na termometrze 27 stopni:szok:
nocka taka se tzn prezen piotr skonsumował oj milusio:-D:-D:-Dale antoni budził się 4 razy marudził za duszno było:tak::tak::tak:
dziewczyny a co to jest bogacz????????dajcie przepis na wątku kulinarnym:tak::tak::tak:
ide zaraz z julą i antkiem na placyk bo do 13 to tam jest znośnie a potem trzeba uciekać bo w pełnym słonku i dopiero o 17 można iść drugi raz:tak::tak::tak:
idę jeszcze do rowu i wpadne potem:tak::tak:
aaaa meduska udanych zakupów i pochwal się potem co kupiłaś:tak:
malinka to jest przepis na bogracz - nie chialo mi sie pisac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wielkie Żarcie - Bogracz
witam i jak jak narazie nie mam weny i czasu zeby wszystko poczytac bo rozmawiam z mama na skype ale potem napewno nadrobie:tak::tak:

farbujesz wlosy w ciazy???? moj ginekolog odrazu mi zabronil farbowania nawet farbami bez amoniaku to byla pierwsze rzecz ktora mi odrazu powiedzial
bo widzial ze farbuje:baffled::baffled::baffled::baffled:

ja tez nie lubie jak m jest dlugo w domu bo nic nie zrobie i czesto mamy wojne o byle gowno:baffled::baffled::baffled::baffled:
ja farbowalam nawet przy Sewku :tak::tak::tak: i tydzien przed porodem :-D:-D
mnie lekarz nie zabronil :no::no::no:
ale chce sobie zrobic dekoloryzatorem zeby miec swoje naturalne i potem sciac je :-D:-D:-D:-D

reklama
Jest taki upał ze za długo nie szło wysiedziec na tym balkonie:tak:No ale dzieciaki mialy frajde:tak::tak::tak::-)
Teraz dziewczynki juz spia a ja czekam za siora bo ma do mnie przyjsc:tak::tak::tak:

Załączniki

• SDC10904.jpg
    SDC10904.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 28
  • SDC10900.jpg
    SDC10900.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 26
  • SDC10898.jpg
    SDC10898.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 30
Do góry