reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja to hcce dzis umyc okna w dwoch pokojach, pofarboac wlosy bo mam mega odrosty... i chcialam sie obciac ale jeszcze nie wiem... :-D
noooo ja tez bym musiala sie farbnac,.... ino nie ma mi kto naloyc farby:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

bogracz :baffled::baffled::baffled::baffled: feeeeee nie lubie :no::no:
heh Tobie sie hcyba nudzi....
Ja to czekam az maly pojdzie spac i bede mila spokoj :-p:-p:-p
a czemu zaraz nudzi... nie chce msi ie sprzatac to ide polazic:-D

a bogracz gotuje bo uwielbiam, a ztym wcale a tak dużo roboty nie ma:tak::tak::tak:

Witam i ja:-)
Własnie konczymy sniadanko i idziemy albo na podworko albo na balkon:tak:Pogoda dzisiaj zapowiada sie super:tak::tak:Wiec rozłoze mlodym basenik a sobie wezme krzesełko i bedziemy na słoneczku

Hej Wam! Niedawno się zwlokłam z łózka . Oglądałam z Sewerynem bajeczki...
Ja zjadłam śniadanko a Seweryn jak zwykle męczy małą miseczkę z płatkami.
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA DLA M.

A tak wogule to od jutra będzie w domu do końca tygodnia i niewiem czy wytrzymam. Ma robić kibelek i może Seweryna pokój ale wontpie bo kaski niestarczy. Już mi zapowiedział że komp będzie odpoczywał hi hi ciekawe.
Siedzę w koszuli i wyglądam strasznie a Seweryn mi tu zdjęcia robi... łobuziak, na szczęścię można wykasować.

Witaj JADZKA
Ja tez nie lubie jak moj M siedzi w domu:no:jakos mi nigdy robota przy Nim nie szła:no:
A tak wogole to ja tez siedze jeszcze w pizamie:szok:

witam :happy2::happy2::happy2:
rano po burzy neta nie miałam ale tym sposobem wszystko wyprasowałam:-pi dobrze bo już jest na termometrze 27 stopni:szok:
nocka taka se tzn prezen piotr skonsumował oj milusio:-D:-D:-Dale antoni budził się 4 razy marudził za duszno było:tak::tak::tak:
dziewczyny a co to jest bogacz????????dajcie przepis na wątku kulinarnym:tak::tak::tak:
ide zaraz z julą i antkiem na placyk bo do 13 to tam jest znośnie a potem trzeba uciekać bo w pełnym słonku i dopiero o 17 można iść drugi raz:tak::tak::tak:
idę jeszcze do rowu i wpadne potem:tak::tak:
aaaa meduska udanych zakupów i pochwal się potem co kupiłaś:tak:

reklama
Do góry