reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam nową mamusię:happy2:

ja julce obciełam włoski taka długość że w kitkę a raczej 2 się zwiąże a ma lżej na głowie:tak:chociaż ja całe życie nieomal nosiłam włosy do pupy i jakoś żyłam zawsze nosiłam latem podpięte:confused:

właśnie miałam o to pytać:tak::tak:

witam nową mamusię:happy2:

a u nas zagrzmiało a teraz leje...przynajmniej jest czym oddychać bo na dworze było 32 w cieniu a w mieszkaniu mam 29:szok:jak antoś zasnoł po obiadku to rozebrałam go do pampersa i w łóżeczku przykryłam tylko flanelową pieluszką a na łóżeczku powiesiłam zmoczoną pieluszkę co by mu się lepiej oddychało i tym sposobem spał mi 2.5 godziny co mu się zdarzyło po raz pierwszy od x czasu:tak::tak::tak:
apetytu u mnie też nikt nie ma :no:julia zjadła jogurt banana i miseczkę zupy pieczarkowej przez cły dzień ja ranno jogurt potem zupkę antoni mleczko zupkę i biszkopty piotrek rano śniadanie w pracy i w domku małą miskę zupy za to pijemy jak szaleni julka sama wypiła 2 litry soku antoni non top wodę i herbatki ja zrobiłam już 3 dzbanek wody z cytryną i miodem i wsystko osuszamy:szok:
dziewczyny w co mam ubierać na noc antoszkę jak jest tak duszno:confused::confused::confused:bo normalnie to on śpi w takich pajacykach ale jk jest tak duszno to nie wiem czy to nie za ciepłe:confused::confused:
u mnie spały w samym body w taki upał.:tak::-)
Ja picia ile u nas idzie to nawet nie licze.
:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
lunka w sprawie krzesełka nie pomogę bo używam dla antoszki po juli takie drewniane co można rozłożyć potem na krzesełko i stolik:tak:
dziewczynki czyli mogę antoszkę na noc położyć w samym body i pampersie tak?????a skarpeteczki mu zakładać???

Malinka, a sobie bys skarpecie założyła? jak jest upał, to daj spokuj, niech mu nóżka odpoczywa
Moja spi przy otartym oknie, w samych bodziakch, tyle ze na krótki rekaw, bez skarpetek i pod kocykiem, nie kołderką, no ale ona to chyba zachartowana, samam musisz wyczuc swoje malenstwo

Witam Mamusie-chociaż tu jest z kim pogadać:-):-):-)
U nas gorączka taka,że szkoda gadać -strach wyjść na spacer:baffled:
Mama Helenki jak na wcześniaczka to i tak duża laska ;-) Moja Zuzka tylko 1580 ważyła ale apetyt ma nawet w taki dzień jak dziś:szok:

Witam, duża :tak: Całę szczęście :tak:

No moja w samej koszulince na ramiączkach i pampersie, bo masakra jak gorąco

Moja Niki też już rozebrana do bodziaka :tak: A jeszcze tydzień temu musiałam ją w pięciu kocach trzymać :cool2:

Ja farbowałam włosy w obydwoch ciazach:tak::tak::tak:Nawet pytałam sie lekarki i powiedziala ze nie ma zadnych przeciwskazan
No to nie wiem moze w Pl lekarze zadych przeciwskazan nie widza moje bratowe tez farbowaly ale tutaj kazdy lekarz ci powie ze nie wolno w ciazy farbowac ja tez myslalam ze tylko w pierwszym trymescie i zapytalam sie ginekologa potem jeszcze raz i powiedzial mi ze przez cala ciaze lepiej nie farbowac dodal oczywiscie zrobie jak chce ale on by mi nie radzil:no::no::no:
Jest taki upał ze za długo nie szło wysiedziec na tym balkonie:tak:No ale dzieciaki mialy frajde:tak::tak::tak::-)
Teraz dziewczynki juz spia a ja czekam za siora bo ma do mnie przyjsc:tak::tak::tak:
suuuuuper fotki

A ja farbowała i w jednej i w drugiej ciąży :sorry2:

Napiszę wam tylko, że Niki przybrała na wadze 29 dkg :tak::tak::tak:
Ostatnio miała 3122 a dzisiaj 3410 :tak:

Goraco jak w piekle :zawstydzona/y:
super

my bylismy na specerku na dworze taki upal i duchota ze cos okropnego a w domu to samo siedzi sie w domu i sie czlowiek normalnie potem zalewa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w nocy tez spalam przy otwartym oknie odkryta w koszulce tylko i nie moglam spac tak bylo cieplo i duszno :baffled::baffled::baffled:

MY jestesmy własnie po wypadzie na plac zabaw:tak:
Teraz zaszło słopnce ale i tak jest strasznie goraco.
Ledwo wrocilismy to mlodzi spowrotem wskoczyli do basenu i tam tak siedza:tak::tak::tak:Tylko picie wołaja co chwile:-):tak:

MAMA HELENKI
Super ze mala przybiera :tak::tak::tak:I całkiem duzo jak na tydzien:tak::tak::tak:MOim szlo to o wiele wolniej a tez sa wczesniaczkami tylko ze urodzily sie o duuzo mniejsze;-):-)

ANABUBKA
Oni nie znosza czapek:no:Co Im zakladalam to i tak ladowały obok,wiec zmaczałam Im głowki woda,a bez czapek to chodza prawie caly rok

Dzieciaki na chwilę na podwórko wypuściłam bo się trochę chłodniej zrobiło a ja przeciągi na górze robię żeby jakoś dało się spać, zaraz kolację zrobię, dzieciaki pokąpać i potem zajrzę

Malinka moje dzieci w samych majtkach a Maciej w bodziaku bez skarpet...i nawet przykrywać się nie chcą

Luna ja mam krzesełko drewniane już zabytkowe...15 lat ma i nie oddam:no::-D

pozdrawiam, bedę póżniej:tak:

MALINKUS
Jasne ze mozesz klasc mlodego spac w samym bodziaku i bez skarpetek:tak::tak::tak:
Moje spaly w samym body na naramkach w swoje pierwsze lato a byly wtedy naprawde malutkie:-);-)

reklama
ok dziewuszki to dzisiaj kładę antoszkę w bodziaku:tak::tak::tak:niby spadł deszcz i pogrzmiało a na termometrze na dworze 28 w domu 29 :szok:a okna pootwierałam co by się w domku ochłodziło:tak:

Do góry