reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jest taki upał ze za długo nie szło wysiedziec na tym balkonie:tak:No ale dzieciaki mialy frajde:tak::tak::tak::-)
Teraz dziewczynki juz spia a ja czekam za siora bo ma do mnie przyjsc:tak::tak::tak:
dowikluś jak słodko aż im zazdroszczę:-D:-D:-D
Ja farbowałam włosy w obydwoch ciazach:tak::tak::tak:Nawet pytałam sie lekarki i powiedziala ze nie ma zadnych przeciwskazan
ja we wszystkich 3 ciążach farbowałam włosy i tu ciekawostka jak z julią byłam w ciąży to za każdym razem jak nakładałam czrną farbę włosy wychodziły mi kasztanowe:szok::szok::confused::confused::confused:

patrysia dziękuję za przepis:tak::tak:

Jest taki upał ze za długo nie szło wysiedziec na tym balkonie:tak:No ale dzieciaki mialy frajde:tak::tak::tak::-)
Teraz dziewczynki juz spia a ja czekam za siora bo ma do mnie przyjsc:tak::tak::tak:
ale fajne zdjecia.....
dowiklus a gdzie Ty w kapieloweczkach albo i topless :-D:-D:-D:-D

anabubka chyba przeslala mi to cieplo jak rano do niej pisalam :cool2::cool2::cool2:
u nas tez sie upalnie zrobilo.... :-):-):-)

PATRYSIU
Paradowałam przez chwilke w staniku i krociutkich spodenkach ale niestety nie mial kto mi fotki strzelic;-):-D:-D:-DAlbo i stety:szok::-D:-D:-D

Jest tak goraco ze siedze na krzesle i mam mokra dupe:szok::-D

PATRYSIU
Paradowałam przez chwilke w staniku i krociutkich spodenkach ale niestety nie mial kto mi fotki strzelic;-):-D:-D:-DAlbo i stety:szok::-D:-D:-D

Jest tak goraco ze siedze na krzesle i mam mokra dupe:szok::-D
agenciara z Ciebie ja to w staniku nie moge wyskoczyc bo zachwile napalali by sie tam na drugim dachu w obok bloku bo cos robia wiec nici :-D

jejku jak zazdroszczę balkonu
w poprzednim mieszkaniu mieliśmy i to wielki a tu brak i w takei dni jak dziś by miały bąki spora radochę
ale od soboty na działce im basenik wystawiać będę :))

obiad sie robi delikatnie posprzątane a po obiadku na spacer do piaskownicy lub na rowerki pewnie jedno i 2 na raz bedzie heheheh

reklama
Do góry