nie pomogę ja nie mamMorze któraś ma do oddania lub odsprzedania za nie wielką kasę łóżeczko turystyczne? najlepiej by było dwu poziomowe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie pomogę ja nie mamMorze któraś ma do oddania lub odsprzedania za nie wielką kasę łóżeczko turystyczne? najlepiej by było dwu poziomowe
witam
a to co alergia na zastrzyk czy jak
ale zdolniach z Washej beata
ty brzoskwiń zapomniałaś do ciasta brzoskwiniowego a ja ziemniaków do placków ziemniaczanych
tak tylko spacerówkę i to taką dobrą parasolkę![]()
hej mamita
kurcze ja bym na miejscu siostry poszła do lekarzabo takie białko w moczu może świadczyć o gestozie
![]()
Morze któraś ma do oddania lub odsprzedania za nie wielką kasę łóżeczko turystyczne? najlepiej by było dwu poziomowe
Ten tako właśnie taki tylko ja chcę samą sacerówkę bo jest lekka zwrotna super ma budkę która chroni przed wiatrem i słońceem no jak narazie to mój typ
dowikluś on się rozkłada do pozycji leżącej![]()
Dołączamy się z życzeniamiwiki kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin zdrówka szczęścia pociechy z dzieciaczków jak najmniej rozstań z mężem i marzeń które się spełniają
![]()
Leń się ile wlezie,bo potem nie będziesz miała gdzie łapek wsadzić;-)ufff.... pościeliłam łózko i puściłam sobie wode do wanny i sie zmęczyłam
boże ale ze mnie sie leń zrobił![]()
Moje tez usna ale najpierw musze je polozycmoja gwiazda już usnęła![]()
ja niestety nie posiadamMorze któraś ma do oddania lub odsprzedania za nie wielką kasę łóżeczko turystyczne? najlepiej by było dwu poziomowe
super wyszedł, szkoda, że tak daleko mam do
ode mnie też, wszystkiego naj naj naj!!!!!wiki kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin zdrówka szczęścia pociechy z dzieciaczków jak najmniej rozstań z mężem i marzeń które się spełniają
![]()