reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny, wróciłam!!!

Było cudownie, mała w siódmym niebie, ja zrelaksowana i wypoczęta. Szkoda tylko , że tak krótko, ale tęskniłam do mężusia, a mężuś do nas.

Mam ogromną ilość zdjęć, ale zanim je wstawię muszę wykombinować jak je z poczty zrzucić na dysk, później obrobić, poukładać.

Mała dosypia więc choc troszke moze uda sie nadrobic
jupiiii lunka wróciłaś:happy::happy::happy::happy::happy:
super że odpoczełaś:tak::tak::tak:
czekamy cierpliwie na focie:tak:

reklama
Cześć dziewczyny, wróciłam!!!

Było cudownie, mała w siódmym niebie, ja zrelaksowana i wypoczęta. Szkoda tylko , że tak krótko, ale tęskniłam do mężusia, a mężuś do nas.

Mam ogromną ilość zdjęć, ale zanim je wstawię muszę wykombinować jak je z poczty zrzucić na dysk, później obrobić, poukładać.

Mała dosypia więc choc troszke moze uda sie nadrobic
lunka wreszcie wróciłaś :-)
super że jesteś wypoczeta i zadowolona :tak::tak::tak::tak: dawaj szybciutko fotki,bo ja strasznie ciekawska jestem :-D:-D:-D:-D:-D

Witam i ja,papiery naszykowane na rozmowę:tak:,myślałam,że Jula wezmę,ale pogorszyło się:wściekła/y:,oddychać ciężko i charczy przez sen,bo z nosa ścieka po gardle a na wierzch nie wyjdzie.Dałam antybiotyk i resztę i czekam.
Mam pytanko czy mogę pójść w białej bluzce i bladoróżowych spodniach na kant i co małemu kupić,chrupki kukurydziane czy jakiegoś banana?

Witam,
ja po śniadanku

Marta GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

anabuba Miss Marca widziałam a narzeczony mimo woli nie:-)

anabubka no co najmniej raz w tygodniu okna myje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a nie lepiej ci zamiast tej pyrlginy kupić ketonal weźmiesz jedną tabletkę i na pół dnia będziesz miała z zębami spokój no jkoś musisz prztrzymać do dentysty:sorry:
film zaraz poszukam na torentach i zapuszczę bo pitruszka to ściąga same horrory i wojenne a mnie taka tematyka mało kręci

ja to glownie takie romansidla scigam:-D:rofl2:

U nas to ja ściągam wszystkie filmy hihi ja lubie horrory, thrillery i komedie najbardziej:tak: no i sensacje:tak:

ostatnio mojemu ściągałam terminatora nowego:eek: bo mnie prooooooooooooooooosił:-D:-D

Ale jeszcze nie obejrzał bo nie miał kiedy- ja nie lubi etego filmu:-D

reklama
anabubka no co najmniej raz w tygodniu okna myje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a nie lepiej ci zamiast tej pyrlginy kupić ketonal weźmiesz jedną tabletkę i na pół dnia będziesz miała z zębami spokój no jkoś musisz prztrzymać do dentysty:sorry:
film zaraz poszukam na torentach i zapuszczę bo pitruszka to ściąga same horrory i wojenne a mnie taka tematyka mało kręci

ketonal na recepte chyba co?
piotrek mial od kogos ketonal ale tlko 1 tabletke
ona co tydzine.szalona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2:
jaco mieisac myje ale rzadziej:-)

Witam i ja,papiery naszykowane na rozmowę:tak:,myślałam,że Jula wezmę,ale pogorszyło się:wściekła/y:,oddychać ciężko i charczy przez sen,bo z nosa ścieka po gardle a na wierzch nie wyjdzie.Dałam antybiotyk i resztę i czekam.
Mam pytanko czy mogę pójść w białej bluzce i bladoróżowych spodniach na kant i co małemu kupić,chrupki kukurydziane czy jakiegoś banana?

mozesz i chrupki i banana,w razie alergii to bedzie mogl zjesc:-)
a co do spodni,chyba moga byc

Do góry