reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziś mój pięciolatek " pomagał" mi robic kolacje i takie zadał pytania:
- co jedza ślimaki
- czy ślimaki są gadożerne
- czy można hodować slimaki
- a jakby były mięsożerne to co
- czy ślimaki atakują czy nie
- a jakby atakowały to co
- a co ślimak mógłby zrobic dla człowieka
- czy zjadłabys slimaka
- a gdyby slimak miał skrzydła to co
- a gdyby miał cztery nogi to co

....i tu padłam i poprosiłam o zmiane tematu....

I zaczęło się:

- a czy pszczoły jedza miód
- a jakby jadły to co....

;D ;D ;D

snail6ew.gif

reklama
O, znalazłaś się! Fajnie. Nie tylko ja nocuję na forum!
A o hodowanie by nie zapytał...nie nie. Tylko sprzatając w sobotę znalazłabym slimaka do połowy rozpuszczonego w zapomnianym słoiku między kolekcją kamieni a indiańskimi pióropuszami z piór od koguta babci.... ;D

l3bs.jpg

ojj kochana ja tylko wieczorami oblegam kompa jak moje chłopaki juz śpia głeboko :p :)

ale mi sie zaczyna ziewać ::)
Jutro znowu zaczyna sie kolejny tydzień ....tylko we dwoje <czyt.Ja i Jas :mad: ) Tatus idzie do work od 8:30 do 18 bu....

oby znowu do soboty .... ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Kalinka a może teraz natchniesz sie na jakaś zdechłą "traszke " ? Pamietam jak za "dziecka" chodziliśmy z chłopakami łapać traszki nad staw do ksiedza :p ;D

Ładniutkie. :)
Traszki zimą? Oj cos ty kręcisz, Biedronko....
Idziemy spać. Wyśpimy sie to jutro popiszemy. tatusiowie do roboty pójdą...my sobie inke strzelimy i huzia!
Dobranoc, spływam w objęcia Morfeusza...

ps. Mój mąz nie nazywa sie Morfeusz, jakby co.
ps 2. Po prostu sie poetycko wyraziłam. ;)

reklama
ojjj przeciez wiem że nie Morfeusz......ja tez czasami lubie coś poczytac :p

Dobranoc..pchły na noc
karaluchy pod poduchy
słonie na balkonie
żyrafy za szafy
a tygrysy na Rysy :p

Do góry