reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem
Mlode juz spia a ja jestem jakas nerwowa:no::no::no:

NATALINECZKO
Przykro mi bardzo i tule Cie mocno

Ale dlaczego tzrymasz to w podpasce i w szafce kuchennej:confused::confused::confused::szok::szok::szok:
nie kuchennej tylko w łazience, a w podpasce bo nie mialam ochoty jeszcze przy tym siedzieć :no::no::no::no:
Dziewczyny ;-) częstujcie się:tak:,jakby dla której zbrakło to dołożę;-):tak::-D
Zobacz załącznik 157701

jummi, tego mi było trzeba :tak::tak::tak::tak:

Ja włożyłam do słoiczka i od razu do lekarza to było oki.
Do jutra w podpasce to się może zepsuc.Ciepło jest przecież.
Teraz to już nawet do lekarza nie chodze.
Widocznie taka moja uroda,że co jakis czas ciaza się obsuwa i tyle.
Tabletek też nie można brac w nieskończoność.
przed chwilą przełożyłam do woreczka i tak na płasko rozłożyłam i włożyłam jeszcze do koperty :confused::confused::confused::confused:
nie wiem czy to juz nie jest zepsute jak os soboty rano :confused::confused::confused::confused:
a jak zepsute to już nici :confused::confused::confused::confused:

a tabletek nie brałam jeszcze nigdy w życiu, i nie mam zamiaru :no::no::no::no::no:

reklama
Co do tych doładowań, moja mama byla kiedys tez na takiej promocji, kilka razy ja wycięli i nawet nie miala jak dojśc swojego, bo mówili, ze to jest niedoudowodnienie, ze to system a ten sie nie myli HA HA HA ale sie usmiałam., ale po tej awanturze jak z nia poszłam, doładowania juz byly jak nalezy

witajcie kobietki.
pewnie jak zwykle zadnje nie ma:baffled:
bylam najpierw w rowie a ze mi sie wolno wszytsko laduje to sie schodzi troche ze wszytskim
dzien minal dobrze w sumie.udalo mi sie troche poopalac bo ponziej przyszly chmury i obok przeszly 2 burze ale nas calkowiecie ominelo i dobrez
kurcze ikonki mi nie wchodza ;-/
dziewczyny sie wybawily,mala latala na golasa
no i jakos minal poniedzialek.lece ndrobic

Hej!:-):-):-)

Melduję się po nieobecności...ale tylko na chwilkę bo zaraz znowu znikam do końca wakacji. Jak wrócę na dobre to będę się tłumaczyć dlaczego:zawstydzona/y::tak:;-):-D

Pozdrawiam wszystkie! Nie zapominajcie o mnie!
Do poklikania:-):-):-)

jajestem, byle jaka ale jestem
to do ciebie pewnie te moje poranne przyszly, jak rano walnęło, to myśłałam, ze na poligonie wysadzili cos, az sie podrwalam, nigdy takiego huku nie bylo, polozylam sie a tu dwa pod rzad wcale nei gorsze. I jak lujnęło, to biegiem po pranie na balkon.

kurcze no nie posiedze bo burza przylazla i tym razem idzie na mnie.a ze net z komorki to i tak beda zaklocenia,no i wole kompa odlaczyc,a myslalam ze z wami posiedze.
nic rano bede nadrabiac.
do jutra kochane.slodkich snow

reklama
Do góry