reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
PATRYSIU
Sewik wyglada przeslicznie:tak::tak::tak:

WIKTORIA
Wkoncu do nas dotarlas;-):-)Dobrze ze jestescie juz zdrowi:-):tak:

Moi mlodzi juz spia,ale byli juz mega wymeczeni:-):tak:Dalam Im niezly wycisk i pewnie wszyscy sasiedzi nas słyszeli;-):-D:-D:-D:-D
Pozniej na chwile wlecieli tesciowie i tak mi zlecialo

No jadłam to się podzieliłam:sorry2::-p:tak::-D:-D:-D.
jakas ty dobra jami mniam mnia :-D:-D:-D
Nie pamietam kiedy pączka jadłam i normalnie aż sma w ustach poczulam, hihi

Moja w łózeczku, zobaczymy czy zaśnie. Ogromny płacz był jak rybka na mini mini poszła spać, bo to oznacza, że ona już też musi się zbierac. Jakoś tak zawsze gorzej jak Picia nie ma, nawet jak nie pomaga, to wiem, że mogę go choć szturnąc i cos pomamrotać, a tak to do kogo? Do kota?

Poczekam aż mała pożądnie przyśnie i wstawiam pranie już mam wszytsko naszykowane, tylko zalać i niech się kręci. I do namoczenia też już leży. Nawet wyobrażce sobie, że gladko mi poszło wybranie ciuchów na jutro na roczek. Niby nic, ale impra na sali obok weseliska, więc jakoś jednak trzeba wygladać. No tym bardziej, że męnszczyźni hihi, w gangi sie stroją.
ja roczek mam juz za soba na szczescie :tak::tak::tak::tak:

a do kogo na roczek??

Roczek chrześniaczki.
Wiki no wyskrob dla nas troche czasu kobito. I cos mi się zdaje, że tydzien czy dwa to jednak za mało podałaś, hihi

Marta, mam nadzieje, że to nie kluje sie nic powaznego.
A ja wyskubałam brwi , zaraz wyciągam depilator i jade nogi. Zastanawiam się, zcy henny na brwi nie rzucic, ale hyba juz mi sie nie chce. Poczekam az wróce od fryzjera. A swoja droga jestem ciekawa co tez mi zrobi na glowie. D niego jak siadasz na fotel to nie bardzo masz co do powiedzenia, sam wszystko dobiera, ale fakt-zawsze kazdy jest zadowolony, no i zapisy na miesiąc półtora do przodu.

Ja nie iem czy to na pogode czy co, ale wyrzłopałabym studnie dzisiaj.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro :-D

no piekny maly mezczyzna

Dobra,poczekam;-):tak:,to drinkacza zdążę zrobić:-p,bo nerwa mam ogólnego :crazy:i specjalnie colę zakupiłam:tak:.
moz-screenshot-2.png

właśnie co cie tak zdenerwowało??

Ale dla Ciebie to w wersji bez %;-):-p:tak::-D.
p1120431bz5.jpg

i ja poprosze takiego :p:-):-):-):-p:-p:-p

Akurat w Lidlu były na przecenie i to świeżutkie:tak:
paczki.jpg

poczka tez poprosze :D

A ja wyskubałam brwi , zaraz wyciągam depilator i jade nogi. Zastanawiam się, zcy henny na brwi nie rzucic, ale hyba juz mi sie nie chce. Poczekam az wróce od fryzjera. A swoja droga jestem ciekawa co tez mi zrobi na glowie. D niego jak siadasz na fotel to nie bardzo masz co do powiedzenia, sam wszystko dobiera, ale fakt-zawsze kazdy jest zadowolony, no i zapisy na miesiąc półtora do przodu.

No to prawie jak domowe spa masz :D

A ja wrociłam własnie do domku, bylam u rodzicow, maly wystapil w koszulce z napisem kocham babcie, a smiechu przy tym co niemiara.
Mam ostatnio jakiegos dolka, musze sobie jakis kosmetyk na pocieszenie kupic (zawsze tak robie a potem 7 balsamow do ciala w lazience):-):-):-):-):-):-)

Spadam do wyrka, miłego wieczorka

reklama

nie jestes sama ja tez chleje na potege :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Do góry