Natalineczka555
kocham kochać :)
a to cider jak bylam w anglii to lubialam cidery pic najleprzy byl magners bez smakowy tzn smakowal jak szampan 

dobrej nocki kobietki

dobrej nocki kobietki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Migdaly sa bardzo dobre na zgage oczywiscie te w calosci mi bardzo pomagalyhihi a moja kolezanka była w Mam talent:-):-):-):-)
te ostatnie 2 dziewczyny:-):-)
Ja czekam na gotowe na wszystko teraz:-):-)
zgaga mnie pali i Rennie nie pomagA![]()
![]()
My dzis z Ania mialy babska imrezkeA GDZIE JEST RESZTA DZIEWCZYN.
Agnes pytałas komu ten fluor to dla kamilka bo już mu sie 2 górnie popsuły i 1 juz sie tez psują
jasne ze mozna u nas jest przynajmniej wskazane do 1 roku zycia fluor podowac a potem pasta do zebow z fluoremszkoda, a nie ma czegos podobnego???
a mozna wogole malym dzieciom fluor podawac???
ja slyszalam ze nie![]()
jasne ze sa pasty z fluorem dla dzieci ja ostatnio kupilam signal dla dzieci z fluorema w aptece nic ci nie doradzili co zamiast tego mozna kupic???
a czy wogole sa jakies pasty do zebow dla tych najmlodszych???
mam na mysli rok![]()
A GDZIE JEST RESZTA DZIEWCZYN.
Agnes pytałas komu ten fluor to dla kamilka bo już mu sie 2 górnie popsuły i 1 juz sie tez psują
jasne ze sa pasty z fluorem dla dzieci ja ostatnio kupilam signal dla dzieci z fluorem![]()
Sa pasty dla dzieci jak już skonczą rok a w aptece nic nie mówili dętystka mówiła ze sie dopyta co i jak i mi powiea w aptece nic ci nie doradzili co zamiast tego mozna kupic???
a czy wogole sa jakies pasty do zebow dla tych najmlodszych???
mam na mysli rok![]()
tylko dla Gabi ?Dzieciom można tylko pod nadzorem lekarza podawać fluor. W kroplach został wycofany już dawno. Teraz zostaje dzieciom myć ząbki żelem Fluormex. My stosujemy go całą rodzinką raz na miesiąc (mała raz na trzy) i jest ok. Tyle że mało smaczne toto
Joanna73 - buziaczki dla Gabi ;-)
byc może,dlatego ja nic nie daje do icia Oliwce w nocy-tak j~ą nauczy~łam i się nie dopomina.to lepiej dawac mu zwykłą wodę mineralną niz herbatkę jak już musi pić w nocy.Agnes nie wiem może to maja dziedziczne ja też mam słabe zęby a szczególnie górnie Martynce też sie szybko zepsuły no a co do butelki to on pije cherbatke dla dzieci w nocy i moze tez to jest przyczyna
a o ktorej jutro powtorka???
u nas tez sie mowi ze zgaga = włosy![]()
Różnie mówią o tym mi doktorka kazała dawac przez 200 dni po 4 kropelki prosto do buzi ale później okazało sie ze tego nie ma i mam zadzwonic do niej za tydzien to mi powie co mu podac
Tutaj link to Klubu Mam
https://www.babyboom.pl/forum/forum-ogolne-f84/klub-mam-30963/
Strach się bac. Biedne dzieci, ale jak dla mnie na dobre im to wyjdzie, niech rowijają wyobraźnieWitam słonecznie,troszkę chłodno ale ujdzie w tłoku.
Zrobiłam generalne porządkii WSZYSTKIE
zabawki poszły w pi..nechę do piwnicy
,mam dosyć proszenia o sprzątnięcie
to będą się patyczkiem znalezionym na spacerze bawić i 1 kasztanem
.
Bez kija do mnie dzisiaj nie podchodź.
Mi hepatil pomagał, a miałam taką zgagę że strach aż mi nie dobrze byłohihi a moja kolezanka była w Mam talent:-):-):-):-)
te ostatnie 2 dziewczyny:-):-)
Ja czekam na gotowe na wszystko teraz:-):-)
zgaga mnie pali i Rennie nie pomagA![]()
![]()
Ja też Kubie nie daje pić w nocy, chyba że nad ranem coś się obudzi i marudzi to dam mu wody i idzie dalej spaćbyc może,dlatego ja nic nie daje do icia Oliwce w nocy-tak j~ą nauczy~łam i się nie dopomina.to lepiej dawac mu zwykłą wodę mineralną niz herbatkę jak już musi pić w nocy.![]()
To są skutki picia KochanaWitam niedzielnie na big kacu-kacu gigancie...
W piatek roczek chrzesniaczki wypadł rewelacyjnie, no ubawiłam sie i naśmiałam, a le komplementów nasłuchałam to szok Wczoraj najpierw u brata popiliśmy ( ale baaaardzo gzecznie ) bo Piciu poszkodowany, zamiast bawić sie na roczku musial do pracy isc, a od brata na urodzinki kolezanki i tam dalismy sobie czadu, no ja oczywiscie upic sie nie upilam, ale wesolo juz mialam, a moj, no cóż, przysnal na kanapie wiec pod pache i do domu, ale mi tancowal, ju ken tańczyc mi zrobil na srodku chodnika, mało korkow nie polamalam, smiechu bylo sporo. (...)
Coś miałam jeszcze napisac, ale głowa tak ,mnie boli, ze zbytnio nie mysle