reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka już najedzona,wykapana i lezy w łóżeczku.czekam az zasnie :tak::tak::tak:

dowikla oby jak najdłużej było ciepło bo ja nie lubię jesieni i zimy,tak zimno i skończą sie te długie spacery,brrrr ja chcę lato :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam jestem tylko żeby sie przywitac bo zaraz gości będę miała. imprezka sie udała. Oleńka wyglądała przecudnie a po chrzcinach mąż mi impreze urodzinowa zrobił we dwoje:-p:-p:-pO 2 w nocy poszliśmy spać:zawstydzona/y::-p

dzisiaj bylismy na obiadku u Siostry potem na cmentarzu i dzień zleciał. Pogoda super więc korzystamy:-)
Do później:-)
o prosze to ci mezul zaszalal, tzn razem zaszaleliscie ;-);-);-):tak::tak::tak:
Też miałam w ciążach zgagę:tak: i oba włochate się urodzili :-pa Olek to miał na uszach streczące do góry i jak ryś wyglądał:szok::-D:-D:-D.
ja mialam słaba zgage wieczorami a moj sie lysy urodzil
Oliwka już najedzona,wykapana i lezy w łóżeczku.czekam az zasnie :tak::tak::tak:

dowikla oby jak najdłużej było ciepło bo ja nie lubię jesieni i zimy,tak zimno i skończą sie te długie spacery,brrrr ja chcę lato :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja tez zimy nie znosze zaczna sie sniegi i machanie łopatą :sorry::sorry::sorry::sorry:
jak u nas snieg to zaspy na 2 metry przynajmniej

No i dotarłam i ja. Widzę, że pięna niedziela była bo tak mał naskrobane, hihi.

A my rano pojechaliśmy do mamy po Wiki, oczywiście zostaliśmy na obiedzie. Później do domciu autobusem, bo baku echo. Mała zasnęła, zaraz ja dołóżeczka a sami w spokoju obejrzeliśmy powtórke mam talent, ale rewelacji nie było.
Mała wstała to ją przebrałam i na spacer, żeby Piciu przespał się przed nocką. No i tak spacerowałysmy od placu zabaw do placu zabaw do 20. wróciłyśmy na skazanego, teraz już same, Piciu pracy, pranie się kręci już drugie, resztę namoczę na jutro, bo to grubsza sprawa.

Zaraz będę mała kłaść, choć na senną to mi ona nie wygląda, zobaczę, może jeszcze troche ją potrzymam.

Z rana @ dostałam i chyba dlatego wczoraj mną nosiło;-):tak:.

No ja mam dostac jutro i powiem ze tez nerwa mam ostatnio czesto

My dzisiaj po duzym spacerku, bylismy na rynku w ogrodka i owiem wam ze tak tempej istotki ja tamtejsza kelnerka dawno nie widzialam: dwa razy pomylila moje danie, na kawe kazala czekac ponad 20 min - musiala dzwonic po kolezanke bo nie umiala ekspresu obsluzyc i jeszcze zapomniala o lodach dla meza. Porazka. Dlaczego ktos takich ludzi zatrudnia??

Lece zaraz na film. Kosci a potem wzor :)

Milego wieczorka

reklama
No ja mam dostac jutro i powiem ze tez nerwa mam ostatnio czesto

My dzisiaj po duzym spacerku, bylismy na rynku w ogrodka i owiem wam ze tak tempej istotki ja tamtejsza kelnerka dawno nie widzialam: dwa razy pomylila moje danie, na kawe kazala czekac ponad 20 min - musiala dzwonic po kolezanke bo nie umiala ekspresu obsluzyc i jeszcze zapomniala o lodach dla meza. Porazka. Dlaczego ktos takich ludzi zatrudnia??

Lece zaraz na film. Kosci a potem wzor :)

Milego wieczorka
a ja juz hausa obejrzalam i czekam na teraz albo nigdy
zauwazylam ze wszystkie mniej wiecej w tym samym czasie mamy @
sprawdza sie stara regula (z moimi kol sie tez sprawdza)
dziewczyny (kolezanki, psiapsoly itp.) z jednej grupy społecznej @ przechodza mniej wiecej w tym samym czasie :szok::szok::szok::szok::cool2::cool2::cool2::cool2:
i co wy na to???

Do góry