reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam!!!

jesli chodzi o becikowe to dostają je wszystkie matki, których dzieci urodziły się po 9 listopada (włacznie) i wynosi ono 1000zł

a drugi tysiąc mogą dostać te, których dochody nie przekraczają 504 zł na członka rodziny i to się nazywa dodatek za urodzenie dziecka i w ubiegłym roku to było 500 zł

a my mieszkamy sami i wcale nie narzekam i wcale mi niespieszno żeby zostawić Majusię z dziadkami, jedyna osobą, z która do tej pory ją zostawiłam jest mój mąż,

no i znowu jak ja jestem to ciiiiiiicho  ::) Ja was muszę czymś tutaj zwabiac  :laugh: :laugh:
jsorbek , a ja sobie zajęcie znalazłąm  :p :p :laugh: Kupiłam sobie blok techniczny, ołowki, temperówe i gumkę (mały sie nią zainteresował więc mu ją pozyczyłam na troszkę :laugh: ) i narysowałam mojego Męża , nie męża  :laugh: :laugh: Mojego nieślubnego - tak bedzie najlepiej  :laugh: Patrzcie jak mi wyszedł  :laugh: :laugh: :laugh: aki trochę nie podobny, ale jak na pierwszy raz i tak rewelka  :laugh: :laugh:  

Tylko mi sie nie śmiać  :p

My też mieszkamy sami, ale jak wszystko tak i to ma swoje uroki i wady. Chciałoby sie chwilkę odsapnąc i podrzucic komuś bobasa, ale nie ma komu :p Mimo wszystko samemu jest najlepiej , ja za bardzo konfliktową osobą jestem zebym miała z kimś mieszkać kto by mi mówił co i jak amm robić ::) ;)

Z wychodnym to jakoś sobie radzimy, np wybieramy lokale w których nie palą , to przede wszystkim , no i takie w których są krzesełka dla dzieci. Wtedy jest ubaw z ałemgo, bo sie na wszystkich gapi jak sroka w kość, wywali oczy i patrzy jak ktoś je :laugh: :laugh: :laugh:,a ludzie się peszą odrazu :laugh: :laugh: :laugh:

No nie gadajcie , ze już chrapiecie :mad: ::) ::) ::) ??

a ten mężuś ;) nawet fajnie ci wyszedł ty nasza malarko :p ;D

Ja wpadłam an chwile bo moja połowica zawsze po pracy wieczorami okupuje kompa i ...niema bata żeby go z tąd wywalić :mad: :(
...a teraz wyszedł na papieroska ...wiec ja wskoczyłam ...

juz niechrapie ...zatkałam sobie buzie prażynkami ;D

...ide chyba spać ..bo tu cicho :mad:
wszystkie pewnie laseczki zajmują sie mężami jak przykładne zony ...tylko ja taka i owaka na babyboomie siedze ;) ;D 8)

Ja tez siedze sobie na bb a ze zlosci to dzisiaj znowu zapalilam - za bardzo nerwowa jestem :(:( cala kuracja poszla na nic

reklama
halcia , a ta towja kuracja nie uwzględnia małych odchyleń... ;) Jeden papieroch w sytuacji ekstremalnej chyba moze być ;)

Do góry