reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
My jak na razie w domu
Ale mam nadzieje, że uda nam się wyjść, bo Helenka nie chce spać
A jak nie wyjdę to chyba zwariuję 

anaconda27
styczniówka2006
Ja też na zakupy muszę iść a potem po Maję, a tak mi się nie chce
My jestesmy juz po dosyc dlugim spacerku
Bylo zimno i wietrznie ale dalysmy rade:-);-)co sie dolenilysmy to sie dotlenilysmy:-)
A tak poza tym to nie wyobrazam sobie nie wyjsc z Nimi na dwor
Teraz sie mocno rozpadalo

Moje mlode juz spia a ja musze sie szykowac po Dominika
MALINUS
Dzieki za informacje:-)Jak pojade to Im powiem

A tak poza tym to nie wyobrazam sobie nie wyjsc z Nimi na dwor

Teraz sie mocno rozpadalo

Moje mlode juz spia a ja musze sie szykowac po Dominika
MALINUS
Dzieki za informacje:-)Jak pojade to Im powiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
luna665
Mama grudniowa 2007
no ponoc tak ma byc, a fuj!u nas nadal pada ale na szczęście taki drobny deszcz a pietruszka mnie nastraszył ze taka pogoda ma być przez najbliższy tydzieńoby sie mylił
![]()
No i wróciłyśmy z wyprawy zakupowej.. Niestety na apteke zabraklo kasy, wysłałm sms z lista do Picia, niech kupi, może bedzie mu sie chcialo podjechac do tej rodzinnej, wlasnie wyszukałam i tez ja mamy.
Ano właśnie dzwonil i nie ma pojecia co to za fyrfle, wiec przyjedzie do domu i na mapke spojrzy, hihi. No np dzwonilam i za moje cilest place 26zł, a tam maja za 11zł.
Edit:
Kurde, obiad musze wstawiac! Lece, do juterka dziewczyny. Życzę lepszejszej pogody od tej tutaj.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
o widzisz lunka super że też macie taką rodzinną aptekę naprawdę polecam wszystkim bo to są naprawdę duuuużżżoooo tańsze apteki np gripex w aptece normalnej kosztuje 12 zł a w rodzinnej 5zł niezła różnica
my w jedną stronę szliśmy w deszczu w drugą w słońcu porąbana ta pogoda
antoni zasnoł mi w wózku jak wracaliśmy i jestem w szoku bo wstał przed 12 i zasnoł znów przed 14 ale w taką pogodę niech śpi
dowikluś super musiałaś wyglądać z tym parasolem a co ja tez chodzę z parasolem spider mena antkowym

dowikluś co sobie przypomnę tekst szczypiorów wjeb to wyje

adam jutro ma 2 klasówki i sprawdzian
podobno tak nie wolno ale przepisy sobie szkoła sobie
zaraz zje zupę odrobi lekcje i będzie się uczył już się boję tego stękania wycia marudzenia

my w jedną stronę szliśmy w deszczu w drugą w słońcu porąbana ta pogoda

antoni zasnoł mi w wózku jak wracaliśmy i jestem w szoku bo wstał przed 12 i zasnoł znów przed 14 ale w taką pogodę niech śpi

dowikluś super musiałaś wyglądać z tym parasolem a co ja tez chodzę z parasolem spider mena antkowym

dowikluś co sobie przypomnę tekst szczypiorów wjeb to wyje

adam jutro ma 2 klasówki i sprawdzian

Podziel się: